TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Interim Automationschef till vår kund

Interim Automationschef sökes till uppdrag med start omgående.

Är du en erfaren ledare med stor teknisk förståelse? Bra. Då kan detta interimsuppdrag vara helt rätt för dig.

Avdelningen, med 15 medarbetare, ansvarar för allt från akut till planerat underhåll samt driver projekt och förbättringar.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som Automationschef rapporterar du till Underhållschefen och du har ansvar för allt el- och automationsrelaterat underhåll i produktionen, vilket omfattar att leda och planera utförandet av alla löpande underhållsaktiviteter. Allt från akuta insatser till planerat och förebyggande, förbättringar och projekt.

Du ingår i ledningsgruppen för Underhåll och de interna kontakterna är främst inom produktion, process och fastighet/media. De externa kontaktytorna inkluderar leverantörer, underleverantörer och förekommande nätverk inom regionen.

Värt att veta

Du har personalansvar för din organisation som består av en lagledare och fjorton tekniker med olika kompetensområden.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av personalledning samt gedigen erfarenhet av el- och automationsrelaterade frågor från tillverkande industri. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du proaktiv och handlingskraftig. Då automationsavdelningen är en serviceorganisation ser vi att du har förmågan att ge stöd till dina interna kunder inom produktion och process. Du är strukturerad, flexibel och har ett helhetsperspektiv. 

 

Alla lediga jobb