TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Interim Bid Manager till företag i Malmö

Har du erfarenhet av att jobba med anbud, är tillgänglig omgående och vill bidra med kunskap på ett bolag inom life science?

Vår kund inom life science söker nu en interim Bid Manager för ett uppdrag på 6 månader med omgående start. Detta är en fantastisk möjlighet för dig med erfarenhet av anbud att komma in på ett spännande bolag där din erfarenhet av anbudsarbete kommer att värdesättas högt. Är du tillgänglig omgående och väntar på din nästa utmaning? Missa då inte denna möjlighet!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får chans att komma in på ett spännande bolag inom life science. Du kommer ha ett nära samarbete med försäljnings- och marknadsorganisationen för att driva och optimera dina anbudsprocesser för givna produktkategorier från start till mål. Din roll som Bid Manager kommer vara central och starkt bidragande till företagets framgång. Här är arbetsglädjen stor, stämningen trevlig och arbetsklimatet samarbetsinriktat. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Företaget är placerat i Malmö med goda pendlingsmöjligheter.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av anbudsarbete och avtalshantering. Det är meriterande om du har erfarenhet av LOU. Då du kommer att analysera dokumentation på både svenska och engelska krävs goda kunskaper i båda språken. Du har goda kunskaper i Excel och är van att arbeta i ett affärssystem. 

Vi söker dig med en förmåga till struktur och ordning. Då du kommer ha både interna och externa kontakter i denna roll söker vi dig med en god kommunikativ och samarbetsinriktad förmåga. Du har även en förmåga till initiativ och tar ansvar för att leverera resultat inom ditt område.

 

Alla lediga jobb