TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Interim chef för kommande uppdrag i Skåne

Är du redo för nya utmaningar som interimschef och vill bli en del av vårt underkonsultnätverk? Välkommen med din ansökan!

Har du tidigare erfarenhet som chef / ledare och vill arbeta som underkonsult? Är du dessutom flexibel, kommunikativ och gillar att ta stort eget ansvar? Då har vi en fantastisk möjlighet för dig! Vi söker efter erfarna interimschefer med teknisk bakgrund inom konstruktion och mekanik som vill bli en del av vårt nätverk i Skåne. Hos oss får du möjligheten att arbeta med många olika bolag inom varierade branscher.

Ansök idag och låt oss matcha dig med nya spännande uppdrag!

Ditt anställningserbjudande

Att vara underkonsult hos oss på TNG är en fri roll med varierande utmaningar och mycket eget ansvar. Du håller själv i taktpinnen och bestämmer själv hur mycket du vill jobba samt att du som underkonsult alltid kan tacka nej till uppdrag som du inte vill ha.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Centralt kontor
Centralt kontor

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som interimschef kan variera beroende på uppdrag och bransch, med de inkluderar ofta:

Värt att veta

Som interimskonsult på TNG blir du en del av vårt konsultnätverk och vi kommer matcha dig med inkommande förfrågningar. Våra kunder finns över hela Skåne.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

Som person är du flexibel, lösningsorienterad, stresstålig och kommunikativ. Du har förmågan att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

Alla lediga jobb