TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Interim chef sökes för kommande uppdrag i Skåne

Ledarskapskonsult och intresserad av kommande uppdrag i Skåne? Vi på TNG vill gärna komma i kontakt med dig!

Är du en erfaren interimskonsult med en gedigen bakgrund som ledare och som i trivs under perioder av förändring? På TNG expanderar vi vårt nätverk av interimschefer och letar efter dig som har erfarenhet från ledarskap och vill jobba på konsultbasis. På TNG samarbetar vi med kunder inom olika branscher och vi ger dig möjlighet att spela en avgörande roll i deras framgång. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Att vara underkonsult hos oss på TNG är en fri roll med varierande utmaningar och mycket eget ansvar. Du håller själv i taktpinnen och bestämmer själv hur mycket du vill jobba samt att du som underkonsult alltid kan tacka nej till uppdrag som du inte vill ha.

Det blir sällan långtråkigt att jobba som underkonsult hos oss då du har möjligheten att arbeta med flera olika bolag med varierande inriktningar!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter och fokus varierar såklart från uppdrag till uppdrag men som interimchef lägger du ofta vikt vid följande områden: 

Värt att veta

Som interimskonsult på TNG kommer du ingå i vårt konsultnätverk och vi kommer matcha dig med inkommande förfrågningar. 

Kompetenta konsultchefer kommer agera bollplank och stötta dig när du är ute på uppdrag via oss.

I den här rekryteringen är det TNG som sköter hela rekryteringsprocessen fördomsfritt och kompetensbaserat. Du ansöker därför jobbet anonymt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev. Med en kort text i vårt enkla ansökningsformulär kan du istället motivera ditt intresse för tjänsten och besvara relevanta frågor om din kompetens.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

Som person är du flexibel, lösningsorienterad och stresstålig och du har förmågan att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ. Du talar och skriver svenska och engelska flytande samt har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

Alla lediga jobb