TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Interim Ekonomichef till stiftelse i Lund

Ekonomichef till interimsuppdrag i Lund

Ekonomichef med bred erfarenhet inom ekonomi sökes till kund i Lund för interimsuppdrag på heltid med start omgående. Vi söker dig med ledarerfarenhet som vill axla ansvar, älskar att arbeta med siffror, och som vill göra skillnad.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

En av våra kunder i Lund behöver under en övergångsperiod få in en rutinerad Ekonomichef till sitt team. Vi söker någon som snabbt kan sätta sig in i kundens behov och göra skillnad. Det finns möjlighet för dig som är egenföretagare och har F-skattsedel att gå som underkonsult via TNG. 

Din övergripande roll kommer att vara att ansvara för samtliga ekonomiområden, tillhandahålla
finansiell rapportering och värdefulla affärsinsikter samt att bidra till verksamheten i linje med stiftelsens
värderingar, uppdrag och vision.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Centralt kontor
Centralt kontor

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Detta är ett interimsuppdrag via TNG med start omgående, på heltid som förväntas pågå i minst 6 månader.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har kandidatexamen med inriktning företagsekonomi/redovisning och har dokumenterat goda erfarenheter av en liknande roll. Vidare har du goda kunskaper kring svenska redovisningsstandarder och skattelagsstiftning. Du har en omfattande förståelse för ekonomiska principer och utmärkta MS-officekunskaper, särskilt Excel.

Du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska, både muntligt och skriftligt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med svenska biståndsfinansierade projekt samt om du har erfarenhet av programvaran Maconomy.

För att vara framgångsrik i rollen är du en starkt analytisk person med hög integritet, som visar ett stort intresse för och förståelse för andra. Du är en trygg person och ledare med eget driv och med förmåga att motivera medarbetare mot gemensamma mål. Vidare är du handlingskraftig och resultatorienterad. Du har en väl utvecklad förmåga att ta initiativ, prioritera arbetsuppgifter och genomföra uppgifter inom givna tidsramar. 

 

 

Alla lediga jobb