TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Interim Försäljningschef till kund i Malmö

Just nu söker vi en interim Försäljningschef som med omedelbar tillgänglighet kan stötta vår kund i Malmö under cirka 6 månader

En av våra trogna kunder i Malmö behöver stöttning av en rutinerad interim Försäljningschef under en övergångsperiod. Vi söker dig som är tillgänglig relativt omgående som snabbt kan sätta sig in i kundens behov och göra skillnad. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Avdelningen har en härlig teamkänsla, och har roligt på jobbet och drivs alla av att jobba brett vilket i denna roll innebär ett stort förtroende och tillit till dig och din förmåga. Rollen som interim Försäljningschef är en central roll där du leder företagets försäljning och marknadsföring. Du leder ett team på 6 personer. Försäljningschefen skall tillsammans med VD sätta bolagets försäljningsstrategi, dvs på vilket sätt vi adresserar de marknader vi fokuserar på. Tillsammans med VD sätta försäljningsmål för respektive marknad.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Centralt kontor
Centralt kontor

Dina arbetsuppgifter

Uppdraget går ut på att stötta säljare, agenter och återförsäljare i diskussionen med slutkunden. Det kan även förekomma att du själv är operativ och säljer direkt till slutkunden och måste vara bekväm med detta.
Då uppdraget är i en mindre organisation så förutsätter vi att du är öppen för mycket operativ arbete, både med faktisk försäljning mot kund men också att påverka processer internt som exempelvis transport till kund, ledtider för produktion och sätta upp tydlig struktur kring kommunikation med företagets kunder. Kunden har i dagsläget även konsulter inom marknadsföring inne på uppdrag. Försäljningschefen kommer tillsammans med VD driva arbetet med och mot konsulterna för att maximera marknadsinvesteringar.

Värt att veta

Försäljningen drivs via egna säljare, agenter samt återförsäljare. 85% av volymen är på export, varför mycket av kommunikationen sker på engelska. Rollen förväntas förhandla avtal med både återförsäljare och slutkunder samt vara involverade i upphandlingar i Sverige och internationellt. Rollen som Försäljningschef ingår i bolagets ledningsgrupp.

Våra förväntningar

Du har:

För att trivas i den här rollen tror vi att du är en person som drivs av att coacha och leda människor och har ett brinnande intresse för affärer och att skapa resultat. Med ett starkt engagemang och ett inspirerande ledarskap, skapar du förutsättningar för en tydlig riktning och ett motiverat team. Vidare har du ett agilt förhållningssätt och drivs att utveckla och förbättra processer och arbetssätt. Vi tror att du är en kommunikativ och lyhörd person som genom din nyfikenhet arbetar inkluderande och visar öppenhet. Vi är övertygade om att de bästa resultaten uppnås genom ett inkluderande och nyfiket förhållningssätt. Därför är det viktigt för oss att du också tycker det.

Alla lediga jobb