TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Interim försäljningschef

Försäljningschef till Interimsuppdrag i Staffanstorp

Ledare med bred erfarenhet inom försäljning sökes till kund i Staffanstorp för interimsuppdrag på heltid med start omgående.

Har du erfarenhet av ledande befattningar och B2B försäljning? Motiveras du av att få vara med och driva förändring och affärsutveckling?

Här erbjuds du ett utmanande och självständigt arbete med möjligheten att göra skillnad. Ta chansen att snabbt knyta nya kontakter och en möjlighet att använda din fulla kompetens inom försäljning och ledarskap.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett interimsuppdrag via TNG med start omgående, på heltid som förväntas pågå i cirka 6 månader.

 

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Centralt kontor
Centralt kontor

Dina arbetsuppgifter

Rollen som försäljningschef innefattar strategiskt såväl som operativt arbete. Du kommer att etablera och utveckla företagets säljorganisation samt säkerställa att samarbetet fungerar med övriga delar av företaget.

Du kommer att ha det övergripande ansvaret att driva och utveckla försäljningen, vilket innebär coacha personal, utveckla processer och verktyg samt ta fram försäljningsplan.

 

Värt att veta

Företaget står inför en spännande resa och behöver en person som kan utveckla säljteamet och växa på nya marknader, vilket innebär förändrade arbetssätt. Därför söker vi dig som är en trygg ledare i förändringsarbete och kan hantera många processer samtidigt. 

Du rapporterar till VD. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har dokumenterat goda erfarenhet inom försäljning och förändringsarbete. Du är en trygg person och ledare med eget driv och med förmåga att motivera medarbetare mot gemensamma mål. Vidare är du handlingskraftig och resultatorienterad. Du får saker att hända och ser möjligheter. Du trivs med att bygga goda relationer på alla nivåer. Du har en god affärsförståelse och kan snabbt anta ett helhetsperspektiv. 

Vi ser gärna att du har du har gjort en liknande förändringsresa inom försäljning tidigare. 

Alla lediga jobb