TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Interim Head of Supply / logistikchef i Stockholm

Vi söker en interim logistikchef / Head of Supply till ett spännande uppdrag i Stockholm med start omgående. Läs mer här!

Lockas du av en bred roll med övergripande ansvar för produktion, logistik och inköp? Känner du dig trygg i rollen som chef och är nyfiken på en chefsroll för avdelningen logistik, produktion och inköp på ett företag inom modebranschen? Då kan det vara dig vi söker för interimsuppdraget som Head of Supply - varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Head of Supply / logistikchef blir du en del av ett framåtsträvande bolag med hållbarhet och ansvar i fokus. Du är ansvarig för en postiv och engagerad avdelning på 20 medarbetare med 3 direktrapporterande chefer. Interimsuppdraget är tänkt att starta omgående och sträcker sig cirka ett år framåt. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som logistikchef kommer du att:

Du är också övergripande ansvarig för:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ansvarar för 3 direktrapporterande chefer inom produktion, logistik och inköp och avdelningen består av cirka 20 medarbetare. Uppdraget är ett konsultuppdrag där du som interim är anställd av oss på TNG, antingen som konsult eller underkonsult. Uppdraget är tänkt att starta omgående och pågår cirka ett år framåt.

VEM ÄR DU?

För rollen som Head of Supply ser vi att du har erfarenhet av en liknande roll med försäljning i flera olika kanaler, där vi ser erfarenheten av e-commerce och wholesale som viktigast. Vidare tror vi att du är analytiskt lagd och känner en nyfikenhet för branschen du kommer verka i. Att du har en god kommunikativ förmåga är viktigt då din roll innefattar många olika kontaktytor och du pratar och skriver engelska flytande. Din resultatorientering och din förmåga att se långsiktiga lösningar kommer vara vitala för organisationen.

Alla lediga jobb