TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare för installation till industrin

Vi söker erfaren projektledare till ett längre konsultuppdrag i Västerås med fokus på installationsprojekt

Vi söker erfaren projektledare med erfarenhet av installationsprojekt till kund i Västerås. Du kommer att driva arbetet med installationen av kundens nya elektriska labb. Du kommer att samarbeta med FoU-projektledarna som driver utvecklingsprojekt som kommer att utföras i labbet.

Uppdraget startar 2023-10-23 och pågår fram till 2024-06-22. Varmt välkommen att ansöka redan idag då urvalet sker löpande!

Ditt anställningserbjudande

Du kan vara underkonsult eller anställas som konsult via oss på TNG.

Som konsult hos oss får du inte bara hjälp med att hitta intressanta uppdrag, på hel- eller deltid. Du får också löpande stöttning från våra dedikerade konsultchefer, som alltid finns tillgängliga att svara på eventuella frågor som kan dyka upp i det dagliga arbetet. Något vi ser uppskattas av konsulterna i vårt nätverk. I vår löpande eNPS-undersökning som mäter rekommendationsvilja, ger de oss betyget +53. En siffra som motsvarar "världsklass". Konsulter som trivs på jobbet, med andra ord!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Av våra underkonsulter kräver vi F-skatt samt ansvarsförsäkring.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som Projektledare bör du har dokumenterad erfarenhet av projektledning, gärna inom installation vid industriell miljö. 

Som person är du:

Alla lediga jobb