TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Interim redovisningsansvarig till växande koncern

Självgående och strukturerad redovisningsansvarig sökes till vår kund i södra Stockholm.

Är du en erfaren ekonom som gillar att skapa struktur och rutiner? Nu har vi ett spännande interimsuppdrag hos en av våra kunder, med start snarast möjligt. Vår kund har nyligen förvärvat ett par bolag, där de behöver din hjälp med att strukturera nya rutiner och rapportering. För dig som även är öppen för annat än interimsuppdrag finns möjlighet att bli anställd av vår kund.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som interimskonsult kan du välja att antingen vara egenföretagare eller bli anställd av TNG.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom ekonomi och redovisning. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att arbeta självständigt och har ekonomichef på ägarbolaget som stöd och bollplank.

Våra förväntningar

Du har en relevant utbildning och flerårig erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter, gärna från ett mindre bolag. Erfarenhet av förbättringsarbete och digitalisering är meriterande.

För att lyckas i rollen är du prestigelös och flexibel i ditt arbete, och gillar kombinationen och variationen som erbjuds i form av att växla mellan olika perspektiv, ett entreprenöriellt dotterbolag och en större koncern.

Arbetet kommer kräva gott ordningssinne och självständighet. Vidare söker vi en person som är analytisk, nyfiken och som drivs av att ständigt förbättra.

Alla lediga jobb