TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Interim redovisningsekonom till kund i Malmö

Interim Redovisningsekonom till konsultuppdrag hos en av våra trogna kunder i Malmö

En av våra trogna kunder behöver under en övergångsperiod få in en rutinerad redovisningsekonom till sitt team med start snarast. Vi söker dig som vill axla ansvar, älskar att arbeta med siffror, service och som vill leverera hög kvalitet. Varmt välkommen med din ansökan

Ditt anställningserbjudande

En av våra trogna kunder i Malmö behöver under en övergångsperiod få en en rutinerad redovisningsekonom till sitt team, Vi söker någon som är tillgänglig relativt omgående som snabbt kan sätta sig in i kundens behov och göra skillnad. Det finns möjlighet för dig som är egenföretagare och har F-skattsedel att gå som underkonsult via TNG. Avdelningen har en härlig teamkänsla, och har roligt på jobbet och drivs alla av att jobba brett vilket i denna roll innebär ett stort förtroende och tillit till dig och din förmåga.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med: 

Värt att veta

Uppdraget beräknas pågå 3-6 månader och är placerat på kundens kontor i centrala Malmö. 

Våra förväntningar

För att passa i rollen som redovisningsekonom så är du ansvarsfull med ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är nyfiken och trivs i en dynamisk och växande miljö. Du har ett högt eget driv, är prestigelös och tycker om att arbeta både brett och tillsammans. Rollen innebär många kontaktytor både internt och externt, vilket ställer krav på att du tycker om att kommunicera och att bygga ditt nätverk. Kundföretaget är ett tillväxtbolag med högt tempo, många nya förvärv och parametrar att ta hänsyn till och det är det av yttersta vikt att du gillar förändring.

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Du har ett antal års erfarenhet av redovisning, gärna med revisionsbakgrund. Du behärskar Excel och är både intresserad av och har lätt för system. Du tycker om att arbeta brett och operativt och kommunicerar obehindrat på engelska och svenska, både muntligt och skriftligt.

Alla lediga jobb