TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Interim Underhållschef

Interim chef inom underhåll till tillverkande företag med start omgående för uppdrag i Örebro

Vill du arbeta som underhållschef för ett spännande konsultuppdrag hos ett företag inom livsmedelsindustrin? Vi söker dig som är utbildad ingenjör och har erfarenhet av att leda inom produktion eller underhåll med start omgående i Örebro. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som underhållschef är det ditt ansvar att säkerställa en stabil drift av produktionslinjer, maskiner och utrustning. Det är ditt ansvar att ta ledarskapet för både de nya processerna som ska implementeras och de pågående förbättringsåtgärderna som ska genomföras. Du kommer att spela en avgörande roll i att driva och övervaka processförbättringar för att säkerställa att de når sina mål och levererar de önskade resultaten.

Du arbetar nära produktionsteamet och samarbetar för att identifiera behov och implementera åtgärder som säkerställer en hög produktivitet och en hållbar produktionsprocess.  

I ditt team ingår kompetenta tekniker och ingenjörer om ca 25 stycken. Du rapporterar direkt till Teknik -och underhållschef. Du förväntas arbeta på plats och åka mellan produktionsenheterna. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som konsult eller underkonsult hos TNG får ett omväxlande arbete med möjligheten att vidareutveckla din karriär!

Våra förväntningar

Vi söker dig med teknisk intresse och som har erfarenhet av att leda inom produktion eller underhållsarbete. Eftersom du är van vid att leda olika typer av människor är det viktigt att du har en stark kommunikativ förmåga. Som ledare är du nyfiken och inkluderande, vilket bidrar till att skapa engagemang och förtroende i gruppen. Genom att visa intresse för dina medarbetare och lyssna på deras synpunkter skapar du en miljö där alla känner sig delaktiga och uppmuntrade att bidra till gemensamma mål.

Alla lediga jobb