TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Interim underhållsingenjör

Självgående underhållsingenjör sökes till interimsuppdrag hos vår kund i Södertälje.

Har du flerårig erfarenhet som underhållschef eller underhållsingenjör och kan börja ganska omgående? Bra. Då kan du vara den konsult vi söker till ett längre uppdrag hos vår kund.

Välkommen med din ansökan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar för den långsiktiga underhållsplanen och för att ta fram och initiera åtgärder i syfte att minimera driftstopp och optimera kostnader. Rollen innefattar även att förvalta maskiner och utrustning, budgetera och följa upp kostnader, leverantörer, serviceavtal. I driftsansvaret ligger också att vid behov projektleda, planera underhåll kopplat till fastighet, el och styr.

Värt att veta

Detta är ett längre konsultuppdrag med goda möjligheter till anställning hos vår kund.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper om underhållssystem och hur ett fungerande underhåll struktureras upp. Du har en bred kunskap om produktionsutrustning och tillverkningsprocesser samt en allmän djup och bred kunskap om mekanik, hydraulik, pneumatik och automation. Din svenska är flytande i tal och skrift samt din engelska är god i tal och skrift.

Alla lediga jobb