TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Interim uppdrag Financial Controller i Oskarshamn

Financial Controller med fokus på finansiell planering till uppdrag i närheten av Oskarshamn

Vår kund i närheten av Oskarshamn söker en Financial Controller med god analytisk förmåga som vill skapa förutsättningar för och upprätthålla en god ekonomisk styrning på bolagsnivå.

Du kommer att rapportera till Projektchef samt Ekonomichef.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, bra anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.

Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget är placerat i strax utanför Oskarshamn och pågår under ca 6 månader med möjlighet till förlängning. Start omgående.

VEM ÄR DU?

Som person:

Alla lediga jobb