TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Interimschefer inom industri, anslut till TNG Tech

Är du konsult med ledarskapserfarenhet inom industrin? Gå med i vårt interimsnätverk på TNG Tech Mälardalen.

Är du en erfaren interimskonsult med en gedigen bakgrund som ledare och som i trivs under perioder av förändring? På TNG Tech expanderar vi vårt nätverk av interimschefer och letar nu efter dig som har erfarenhet som interim produktionschef, logistikchef eller liknande erfarenhet från tillverkande industri. På TNG Tech samarbetar vi med välkända kunder inom olika branscher och vi ger dig möjlighet att spela en avgörande roll i deras framgång. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som underkonsult eller interimskonsult via TNG får du inte bara hjälp med att hitta intressanta uppdrag, på hel- eller deltid. Du får också löpande stöttning från våra dedikerade konsultchefer, som alltid finns tillgängliga att svara på eventuella frågor som kan dyka upp i det dagliga arbetet. Något vi ser uppskattas av konsulterna i vårt nätverk. I vår löpande eNPS-undersökning som mäter rekommendationsvilja, ger de oss betyget +53. En siffra som motsvarar "världsklass". Konsulter som trivs på jobbet, med andra ord!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Av våra underkonsulter kräver vi F-skatt samt ansvarsförsäkring.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som interimschef tror vi att du har en bakgrund från ledande positioner inom processindustri eller tillverkningsindustri.

Vi ser också att du har erfarenhet från att arbeta med ständiga förbättringar, har goda kunskaper inom Lean Production samt god förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska i tal och skrift. 

Alla lediga jobb