TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Interimskonsult inom HR till framtida uppdrag

Driver du eget företag som HR-konsult i Skåne och söker nya uppdrag? Här är möjligheten för dig!

Vi vill komma i kontakt med dig som vill arbeta som underkonsult via oss inom HR-området! Är du intresserad av uppdrag i Skåne, kanske Malmö, Lund, Kristianstad eller Helsinborg?
Vi på TNG satsar just nu på att utveckla vårt samarbete med dig som interim konsult för både längre och kortare uppdrag på såväl deltid som heltid inom olika branscher i Skåne och erbjuder därför dig möjligheten att bredda ditt nätverk och öka dina chanser att hitta spännande nya utmaningar inom HR.

Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Att vara underkonsult hos oss på TNG är en fri roll med varierande utmaningar och mycket eget ansvar. Du håller själv i taktpinnen och bestämmer själv hur mycket du vill jobba samt att du som underkonsult alltid kan tacka nej till uppdrag som du inte vill ha.

Det blir sällan långtråkigt att jobba som underkonsult hos oss då du har möjligheten att arbeta med flera olika bolag med varierande inriktningar!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som HR-konsult kommer att variera och nedan har vi punktat upp de vanligaste förekommande. 

Värt att veta

Som interimskonsult på TNG kommer du ingå i vårt konsultnätverk och vi kommer matcha dig med inkommande förfrågningar. 

Kompetenta konsultchefer kommer agera bollplank och stötta dig när du är ute på uppdrag via oss.

I den här rekryteringen är det TNG som sköter hela rekryteringsprocessen fördomsfritt och kompetensbaserat. Du ansöker därför jobbet anonymt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev. Med en kort text i vårt enkla ansökningsformulär kan du istället motivera ditt intresse för tjänsten och besvara relevanta frågor om din kompetens.
I steg 2 och 3 kommer vi be dig att göra ett par kompetenstester och att genomföra en automatisk videointervju med Tengai. Tengai är en svensk uppfinning, den första i sitt slag, framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering och är validerad av forskare. Intervjun med Tengai är en interaktiv upplevelse där Tengai ställer samma kompetensbaserade frågor till dig och alla andra sökanden över video. Dina svar presenteras sedan för ansvarig rekryterare utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ges du en opartisk och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. Så att din rekryterare sedan kan träffa dig på rätt grunder. Men allt det här berättar vi om inför din intervju.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

Som person är du flexibel, lösningsorienterad och stresstålig och du har förmågan att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ. Du talar och skriver svenska och engelska flytande samt har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

Alla lediga jobb