TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Interimsuppdrag som chef för kundservice

Kundtjänstchef till en av våra kunder i Örebro

Har du erfarenhet av att leda andra människor inom kundservice Kan du börja omgående? Bra! Då kan detta vara rätt uppdrag för dig.

Vi söker nu en person med god erfarenhet av att leda ett kundtjänst -eller serviceteam. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på TNG och det finns goda möjligheter till förlängning och/eller övertagande av kund på sikt.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, bra anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du får en bred, verksamhetsnära roll i ett team med kompetenta kollegor som drivs av att ge service.

Våra förväntningar

För att trivas i denna roll ser vi gärna att du:

Som person är du serviceinriktad och trivs med att kommunicera via telefon och mail. Du har ett pedagogiskt sätt och en förmåga att göra flera saker samtidigt utan att tappa fokus på kunden. Du trivs att ta en ledande roll och du får saker att hända.  

Alla lediga jobb