TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Intern IT-support till Securelink i Malmö

Här är möjligheten för dig som vill arbeta som intern IT support på Securelink i Malmö

Till vår interna IT-verksamhet söker vi dig som brinner för bra service och som kan supportera våra användare i de Nordiska länderna med IT-relaterade ärenden. Vill du arbeta inom ett specialistföretag där du blir en viktig del i att supportera våra användare? Då är det här jobbet för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På SecureLink tycker vi att det är viktigt att man får möjlighet till både professionell- och personlig utveckling. Vi lever i en konstant föränderlig värld som präglas av snabba beslut, högt tempo och innovation. På SecureLink känner vi en innerlig respekt och tillit till varandra, vår profession och till våra kunder och skapar varje dag värde i det arbete vi gemensamt bedriver. Som anställd på SecureLink erbjuds du ett generöst förmånspaket innehållande tjänstepension, aktiviteter och bidrag till friskvård, försäkringspaket, flextid och förmånsbil.

Tjänstebil
Tjänstebil
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din dagliga arbetsuppgifter i den interna IT-supporten innebär:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som intern IT-support kommer du att arbeta lokalt i ett team om 5 personer och rapportera till chefen för infrastruktur. Parallellt med det kommer du också att tillhöra en matrisorganisation med lokalt IT-stöd i varje land och arbeta tvärfunktionellt i en global funktion.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har jobbat ett par år med IT-relaterad support för slutanvändare i både OSX och Windows. Du har arbetat med kontohantering i Active Directory och det är ett plus om du också hanterat något deployverktyg, men inte ett krav. För att vara lyckosam i rollen tror vi att du har förmågan att ta egna initiativ och eget ansvar, vi tror att du har ett utpräglat servicesinne och förmågan att supportera användare på rätt nivå och effektivt kommunicera obehindrat på både Svenska och Engelska. Då vi är ett litet men sammansvetsat team som uppskattar att arbeta tillsammans tror vi att du vill vara en del av teamet och kan bidra till ett bra teamarbete.

Alla lediga jobb