TNG
Intern IT-support till Securelink i Malmö

Intern IT-support till Securelink i Malmö

Vill du vara vår "Go-to-person" för alla våra interna tekniska problem? Bli vår interna IT-Support till vårt internationella team!

Arbetsgivare SecureLink Sweden AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-08-05
Tjänstebil Tjänstebil
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Jenny Andreasson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Vill du vara vår "Go-to-person" för alla våra interna tekniska problem? Bli vår interna IT-Support till vårt internationella team!

Vi söker dig som vill arbeta med intern IT-support och som brinner för god service och teamarbete! Här får du möjlighet att arbeta i ett sammansvetsat internationellt supportteam, där ni tillsammans supporterar våra interna medarbetare världen över. Som intern IT-support hos oss arbetar du med teknisk support i en IT-specialiserad verksamhet där den interna kompetensen är hög och möjligheterna att utvecklas är oändliga!

Är du den vi söker? Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som intern IT-support blir du en del av ett internationellt team och kommer att ansvara för IT-support för våra interna medarbetare. I supportteamet kommer ni att arbeta nära tillsammans för att kunna bidra till ökad kunskap och förståelse mellan länderna. Ert mål är att underlätta och stötta organisationen utifrån ett tekniskt perspektiv och att säkerställa tillgängliga och välmående IT-system. Du kommer att bli IT-avdelningens ansikte utåt mot organisationen och bringar värde för hela verksamheten. 

Vi tror på kraften att ha kul på jobbet och att skapa gemenskap genom att erbjuda mer än bara ett arbete. Vi anordnar kontinuerligt teamaktiviteter såsom CTF, innovationsworkshops och technights för att möjliggöra starka relationer mellan team och avdelningar, för att du ska få de bästa förutsättningarna att trivas på jobbet. Vi älskar det vi gör och tror på att det bidrar till den höga kvalitén vi erbjuder våra kunder.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som intern IT-support kommer du att ansvara för att erhålla användarvänlig support till organisationen onsite samt remote. Du kommer att ansvara för kommunikationen mellan IT-avdelningen och slutanvändarna samt kontinuerligt uppdatera slutanvändare om status på processen och även genomföra uppföljningar efter avslutat ärende. Det är även ditt ansvar att arbeta med proaktiva åtgärder kopplat till nätverk och systemadministration för att minska ledtiden för driftsarbete. Du kommer främst att arbeta med VMware, Sharepoint, Active Directory, Salesforce Service Cloud och Office 365. 

Din dagliga arbetsuppgifter i den interna IT-supporten innebär: 

 • Hantering av tickets från vårt ärendehanteringssystem Salesforce.
 • Felsökning av både PC och MAC samt vidare eskalering av supportärenden.
 • Erhålla mobilsupport för både iOS och Android. 
 • Kontoadministration i Active Directory.
 • Inventering av tekniska tillgångar. 
 • Ansvara för den tekniska hantering av nyanställning och avveckling av personal.
 • Installera och konfigurera nya datorer.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som intern IT-support kommer du att arbeta i ett team om 5 personer och rapportera till chefen för Workplace Support. Parallellt med det kommer du också att tillhöra en matrisorganisation med lokalt IT-stöd i varje land och arbeta tvärfunktionellt i en global funktion.

Vi arbetar i enlighet med ITIL:s ramverk och arbetar med kontinuerliga förbättringsåtgärder för en effektiv supportprocess.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en positiv attityd och som brinner för god service och användarvänlig support. Det är viktigt för oss att du är driven och ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt i din roll där du tar egna initiativ och beslut. Då du kommer att vara kontaktpunkten för många av våra anställda ställer det höga krav på din kommunikationsförmåga i både skrift och tal. Då du arbetar nära dina kollegor på plats men även virtuellt söker vi dig som är teamorienterad och som gärna delar med sig av erfarenheter och kunskaper till andra och som bidrar till ett gott samarbete i gruppen. 

 

För att prestera i rollen söker vi dig som har följande: 

 • Något års erfarenhet av IT-relaterad support för slutanvändare i både OSX och Windows
 • Har arbetat med kontoadministration i Active Directory

 

Det är meriterande om du även har kunskap inom följande: 

 • MS deployment tools, såsom MS SCCM och Intune
 • MS Exchange
 • SharePoint
 • Linux
 • VMware
 • ITIL 
SecureLink Sweden AB

SecureLink Sweden AB

Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor.
Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag, baserat i 8 länder och som är i expansiv fas där tillit och respekt ingår i våra värderingar. Vi ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa ideér.
På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity.
Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business".

SecureLink Sweden AB
Arbetsgivare SecureLink Sweden AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-08-05
Jenny Andreasson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Räkna ut avståndet till jobbet

Stenbärsgatan 6 Malmö