TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Internationellt traineeprogram på SEB i Stockholm

Är du nyfiken på hur framtidens bank kommer att se ut och vill förändra en hel bransch? Sök jobb som trainee på SEB!

Är du student, tar snart examen eller är i början av din karriär? I SEB:s internationella traineeprogram erbjuder vi ett brett spektrum av roller inom olika områden i banken. Som trainee på SEB:s internationella traineeprogram får du ett kvalificerat och utvecklande jobb som redan från start är fullmatat med spännande affärsutmaningar!

Nästa programstart är i september 2024 och du är redan nu välkommen med din ansökan!

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Din framtida roll och ditt team

Redan från början anställs du i en specifik roll där praktisk arbetstillämpning varvas med utbildning för att ge dig de bästa förutsättningarna att utvecklas och att göra en spännande karriär inom SEB.

Det här året kan du söka jobb som:

Ta reda på mer om traineeprogrammet och upptäck alla lediga positioner här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/internationellt-traineeprogram 

Dina kvalifikationer

Vi letar efter dig med intresse för banksektorn och som trivs i en komplex miljö. Du tar ansvar för ditt arbete och är medveten om egna styrkor och utvecklingsområden, samt utnyttjar gärna möjligheter till att lära dig nya saker för att möjliggöra en spännande framtid inom SEB. Du får gärna utmana oss, nu och i framtiden. Vi söker dig som:

Det är inte ett krav men meriterande om du har studerat eller arbetat utomlands, eller har arbetslivserfarenhet inom området du söker dig till.

Vårt erbjudande till dig

Som trainee på SEB får du en unik möjlighet till ett omfattande nätverk och djupgående förståelse för finansbranschen, samtidigt som du ställs inför ett flertal professionella och personliga utmaningar.
Vi erbjuder dig:

Alla lediga jobb