TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Internationellt traineeprogram på SEB i Stockholm

Vill du vara med och förändra en hel bransch och är nyfiken på hur framtidens bank kommer att se ut? Sök jobb som trainee på SEB!

Är du student, tar snart examen eller är i början av din karriär? I SEB:s internationella traineeprogram erbjuder vi ett brett spektrum av roller inom olika områden i banken. Som trainee på SEB:s internationella traineeprogram får du ett kvalificerat och utvecklande jobb som redan från start är fullmatat med spännande affärsutmaningar!

Nästa programstart är i september 2023 och du är redan nu välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande till dig

Som trainee på SEB får du en unik möjlighet till ett omfattande nätverk och djupgående förståelse för finansbranschen, samtidigt som du ställs inför ett flertal professionella och personliga utmaningar.

SEB erbjuder dig:

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Din framtida roll och ditt team

Redan från början anställs du i en specifik roll där praktisk arbetstillämpning varvas med utbildning för att ge dig de bästa förutsättningarna att utvecklas och att göra en spännande karriär inom SEB.

Det här året kan du söka jobb som:

Ta reda på mer om traineeprogrammet och upptäck alla lediga positioner här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/internationellt-traineeprogram 

Dina kvalifikationer

Vi letar efter dig med passion för affärer och trivs i en föränderlig miljö. Du får gärna utmana oss, nu och i framtiden. Vi söker dig som:

Det är inte ett krav men meriterande om du har studerat eller arbetat utomlands, eller har arbetslivserfarenhet inom området du söker dig till.

Vi söker dig som gillar att samarbeta med andra för att nå gemensamma mål. Du tar ansvar för ditt arbete och är medveten om egna styrkor och utvecklingsområden, samt utnyttjar gärna möjligheter till att lära dig nya saker för en spännande framtid inom SEB.

Alla lediga jobb