TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Internship till Atlas Copco IT

En roll för dig som vill få en fantastisk start på din karriär inom ett globalt ledande bolag. Sök idag!

Är du kommunikativ, flexibel och resultatinriktad och har en utbildning inom IT-området? Vill du bli utmanad och utvecklas både personligen och professionellt? Bra. Nu finns chansen att komma in på världsledande Atlas Copco.

Ta chansen och sök till ett individuellt anpassat internship på ett globalt ledande företag! På Atlas Copco IT ges du möjligheten att få en raketstart på din karriär, genom att få en dedikerad mentor, ansvara och driva intressanta projekt samt bygga ett kontaktnät inom koncernen på alla nivåer.

Efter programmets 12 månader finns det goda möjligheter att fortsätta karriären i en utvecklande roll såväl nationellt som internationellt. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Här får du chansen att få en bred och övergripande inblick av flera delar inom Atlas Copco som kommer gynna ditt professionella nätverk. Du kommer bli utmanad och utvecklas både personligen och professionellt.
Eftersom Atlas Copco är ett globalt företag med cirka 40 000 anställda i mer än 70 länder kommer du att interagera med människor i alla kulturer och funktioner. Du kommer arbeta med människor från hela världen och få möjlighet att utveckla och fördjupa ditt intresse för IT.

Vi erbjuder dig:

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

I rollen får du följa managementteamet och arbeta nära Atlas Copco IT:s ledning med en dedikerad mentor. Här får du möjlighet att driva och delta i affärskritiska projekt som är viktiga för Atlas Copcos affär och organisation. På sikt finns det möjlighet att få driva egna projekt såväl regionalt som globalt.

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och du kommer få chansen att verkligen lära känna Atlas Copco som bolag - inifrån och ut. Du kommer få vara delaktig i processarbeten, vara behjälplig controllers, sammanställa presentationer och mycket mer.

Värt att veta

Rollen är placerad i Nacka och du rapporterar direkt till Head of IT.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en utbildning inom IT. Det är meriterande om du har tidigare systemvana och ett IT-intresse.

Som person är du drivande och lätt för att samarbeta med andra. Du är resultatinriktad, ser möjligheter, vågar tänka i nya banor och kan hantera förändringar. Vidare är du flexibel och duktig på att bygga relationer.

Då du kommer arbeta i en internationell miljö med kunder över hela världen söker vi dig som är öppen och som trivs i en internationell miljö. Du behöver behärska engelska flytande i såväl tal som skrift.

Alla lediga jobb