TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Intersurgical Ab söker Kundstjänstmedarbetare

Intersurgical AB i Kista söker nu efter deras nya medarbetar till att stärka upp kundtjänstteamet.

Älskar du att arbeta med kundservice? Har du också starka kunskaper inom orderhantering, administration och inköp? Fantastiskt! Då kan detta vara det perfekta tillfället för dig att bli en del av vårt team på Intersurgical AB. Vi söker nu efter en ny kundtjänstmedarbetare. Här får du möjligheten att arbeta i ett företag som spelar en avgörande roll inom hälso- och sjukvården genom att tillhandahålla produkter inom andningsvård, bland annat till anestesi- och intensivvården. Ta chansen att vara en del av ett team som gör skillnad varje dag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer att välkomnas av erfarna kollegor och en engagerad chef till ljusa och moderna lokaler i Kista. Under din introduktion kommer du gradvis att få fördjupa din förståelse för alla aspekter av rollen och smidigt integreras i ditt nya arbete. För de som uppskattar att förbättra processer och rutiner finns det utrymme för kreativitet och initiativ.

Värdeorden för koncernen är: Be nice & Be helpful. Vill du vara en del av detta? Ansök idag!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Friskvård
Friskvård
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

Dina arbetsuppgifter

Förutom ovan uppgifter har du även ett kontorsansvar som bland annat innefattar inköp av frukt, kaffe och förbrukningsvaror till kontoret samt inköp av produkter som fyller det interna lagret på kontoret. I din roll assisterar du vid organisering och bokning av resor, konferenser, event o.d.

Värt att veta

Intersurgical Ab är ett dotterbolag till Intersurgical Ltd och är således en del av en global organisation. Intersurgical Ab består av ett skandinaviskt team med 8 medarbetare i Sverige, 4 i Danmark och 2 i Norge. Dessa kollegor kommer du har kontakt med varje dag varför vi ser att du inte är främmande för att prata med både norrmän och danskar.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av kundservice och orderhandläggning. Du är noggrann och självständig i ditt arbete samt har en god analytisk förmåga. Du har ett eget driv, är strukturerad och ansvarstagande. Som person har du en positiv grundinställning samt en förmåga att hitta lösningar.

Du som söker har erfarenhet av ERP-system där Monitor anses meriterande samt goda kunskaper i Officepaketet. Vidare är du duktig på att kommunicera i både tal och skrift. Din svenska är flytande och din engelska är god.

Alla lediga jobb