TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Intresseanmälan ingenjörer

Är du intresserad av konsultuppdrag eller anställning som ingenjör? Välkommen med din intresseanmälan till TNG Tech!

Vi har fortsatt stor efterfrågan på ingenjörer och nu söker vi dig som vill gå med i vårt nätverk i Örebro. Du är antingen ingenjör eller studerar till ingenjör inom teknik eller naturvetenskap och intresserad av att jobba inom ingenjörsbranschen. Genom TNG Tech har du stor möjlighet att skapa en karriär utifrån din önskan och välja mellan antingen arbeta som konsult eller att bli anställd hos företag.

På TNG Tech arbetar vi med många företag i ett flertal olika branscher. Vem vet, kanske får du möjligheten att arbeta och trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos oss på TNG Tech kommer du arbeta med uppdrag inom Supply chain, Production eller Engineering. Det kan exempelvis innebära jobb som:

Värt att veta

Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri och rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen som konsult på TNG Tech behöver du:

Alla lediga jobb