TNG
Intresseanmälan: vi söker controllers!

Intresseanmälan: vi söker controllers!

Vi utökar vårt konsultnätverk i Karlskoga och söker dig som vill arbeta som controller!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-18
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Vendela Ekstrand Hamrén
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Vendela Ekstrand Hamrén

079-0984730

Vi utökar vårt konsultnätverk i Karlskoga och söker dig som vill arbeta som controller!

Vill du arbeta som controller? Vi utökar nu vårt nätverk i Karlskoga och letar efter dig som har några års erfarenhet från branschen. Här får du arbeta i en dynamisk miljö med ett brett ansvarsområde inom ekonomi. Du får chansen att lära dig och utvecklas inom många olika företag och branscher!

Hos TNG kan du välja en karriär inom ekonomi utifrån dina behov; heltid eller deltid, korta uppdrag på några veckor eller samma i flera år. Och alltid med en trygg anställning, ett schysst företag och kollektivavtal i ryggen.

Nyfiken på att jobba som controller? Och vill du vara en del av vårt konsultnätverk? Välkommen med din ansökan!

VI ERBJUDER DIG

VI ERBJUDER DIG

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull eftersom det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

 • Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom ekonomi och redovisning. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.
 • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
 • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
DINA ARBETSUPPGIFTER

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som controller kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att sköta den löpande redovisningen med tillhörande rapportering. Och du kommer också att:

 • Ansvara för bokslutsprocesser.
 • Sköta rapportering, analys och uppföljning.
 • Analysera ekonomiska flöden och skapa prognoser. 
 • Ansvara för diverse projekt och ad hoc-uppgifter.
SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG

SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG

Hos oss kan du arbeta som controller inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn, redovisningsbolag, ekonomibyråer och små start-ups. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter från TNG, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

Som konsult hos oss på TNG är du värdefull. Du blir aldrig någon i mängden, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

OM DIG

OM DIG

För att lyckas som controller behöver du:

 • Tidigare dokumenterad erfarenhet av liknande uppgifter som beskrivs ovan. 
 • Sköta bokslut.
 • Ha mycket goda kunskaper i Excel.
 • Ha ett noggrant och strukturerat arbetssätt för att kunna arbeta enligt deadlines och hålla siffrorna i styr.
 • Trivas i en roll med mycket eget ansvar och självständigt arbete, då du på många arbetsplatser kan komma att arbeta som ensam controller.
TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

TNG Group AB
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-18
Vendela Ekstrand Hamrén
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Vendela Ekstrand Hamrén

079-0984730

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 8, Örebro