TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Intresseanmälan: vi söker ekonomichefer

Vi utökar vårt konsultnätverk i Örebro och söker dig som vill arbeta som ekonomichef!

Vill du arbeta som ekonomichef? Vi utökar nu vårt nätverk i Örebro och letar efter dig som har några års erfarenhet som ekonomichef eller controller.

Hos TNG kan du välja en karriär inom ekonomi utifrån dina behov; heltid eller deltid, korta uppdrag på några veckor eller samma i flera år. Och alltid med en trygg anställning, ett schysst företag och kollektivavtal i ryggen.

Nyfiken på att jobba som ekonomichef? Och vill du vara en del av vårt konsultnätverk? Välkommen med din ansökan!

VI ERBJUDER DIG

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull eftersom det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomichef har du ett övergripande ansvar för ekonomifunktionen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

 

SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG

Hos oss kan du arbeta som controller/ekonomichef inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn, redovisningsbolag, ekonomibyråer och små start-ups. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter från TNG, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

Som konsult hos oss på TNG är du värdefull. Du blir aldrig någon i mängden, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

OM DIG

För att lyckas som ekonomichef behöver du ha:

Alla lediga jobb