TNG
Intresseanmälan: vi söker inköpare

Intresseanmälan: vi söker inköpare

Vi utökar vårt konsultnätverk i Örebro och letar efter dig som vill jobba som operativ inköpare!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-09
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Vendela Ekstrand Hamrén
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Vendela Ekstrand Hamrén

079-0984730

Vi utökar vårt konsultnätverk i Örebro och letar efter dig som vill jobba som operativ inköpare!

Nu utökar vi vårt nätverk och söker dig som vill jobba som operativ inköpare för kommande uppdrag i Örebro. Som operativ inköpare kommer du bland annat att arbeta med inköp av produktionsmaterial, och du får ansvara för ett optimerat materiainflöde. Inte minst får du en fin möjlighet att utvecklas!

Som konsult hos oss på TNG Tech får du en fri roll med mycket eget ansvar på intressanta företag. Här kan du få en karriär utifrån dina behov och välja mellan kortare och längre uppdrag.


Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

  • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
  • Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG Tech-konsulter. Här möter du kollegor inom Engineering, Production och Supply Chain Management. På våra återkommande träffar får ni möjlighet att utbyta erfarenheter och ta del av lärdomar från den interima konsultrollen.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som operativ inköpare får du en varierad roll med mycket ansvar, men dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

  • Sköta den dagliga kontakten med leverantörer och kunder gällande leveranser.
  • Hantera beställningar/avrop till leverantörer baserat på orderförslag i systemet.
  • Ansvara för ett antal leverantörer. 
  • Genomföra enklare förhandlingar utifrån givna inköpsprocesser och rutiner.
  • Vara kravställare gentemot leverantörer gällande leveranser och behovsprognos av material.
  • Arbeta proaktivt för att förebygga leveransavvikelser och materialbrister.
  • Ansvara för uppföljning av brister.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en annons för kommande konsultuppdrag i Örebro. Det är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du är anställd via TNG Tech och uthyrd till någon av våra kunder i Örebro. Det finns ofta goda chanser till förlängning av uppdraget. Alternativt blir du direktanställd av den kund du är hos under uppdraget. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För rollen som operativ inköpare söker vi dig med förmågan att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter och med god kvalitet driva dessa framåt. Då du kommer att ha många interna som externa kontaktytor söker vi dig med en god kommunikativ förmåga. Du trivs även med att samarbeta med andra. 

Vi letar efter dig som är van vid administrativt arbete. Kanske har du tidigare erfarenhet från logistik, inköp eller liknande arbetsområden? Eller kanske har du studerat industriell ekonomi? Då du kommer att kommunicera med nationella som internationella leverantörer krävs det att du har goda kunskaper i både svenska och i engelska. Du har även goda kunskaper i Office-paketet och har lätt för att arbeta i olika system.

 

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-09
Vendela Ekstrand Hamrén
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Vendela Ekstrand Hamrén

079-0984730

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 8, Örebro