TNG
Intresseanmälan: vi söker logistiker till Örebro

Intresseanmälan: vi söker logistiker till Örebro

Vill du jobba inom logistik? Vi utökar nu vårt nätverk och söker logistiker inom Örebroregionen.

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-21
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Vendela Ekstrand Hamrén
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Vendela Ekstrand Hamrén

079-0984730

Vill du jobba inom logistik? Vi utökar nu vårt nätverk och söker logistiker inom Örebroregionen.

Har du tidigare erfarenheter av logistik och vill ta dig an ett nytt uppdrag och arbeta som konsult?
Vi på TNG Tech ser en fortsatt efterfrågan på logistiker och söker därför dig som vill ha en långsiktig anställning eller dig som vill ta ett kortare uppdrag i Örebroregionen.

Oavsett om du jobbar som konsult hos oss eller blir rekryterad direkt till kund, får du möjlighet att testa nya arbetsuppgifter, lära känna olika företag och inte minst utvecklas i din yrkesroll. Alltid i en trygg anställning med kollektivavtal i ryggen.

Låter det här intressant? Varmt välkommen med din intresseanmälan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder i Örebroregionen. Som konsult är du extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. 

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

  • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
  • Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom ekonomi och administration. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som logistiker får du huvudsakligen arbeta med att planera, organisera, leda och följa upp alla aktiviteter inom olika projekt. Några av dina dagliga arbetsuppgifter kommer vara att: 

  • Ta fram, utveckla och effektivisera processer inom materialhantering.
  • Samarbeta med produktion och kundansvariga.
  • Ansvara för inventering av produktionsmaterial.
  • Ansvara för logistiklösningar hos externa kunder/leverantör.
  • Ansvara för rapportering och planering i olika affärssystem, t.ex. Excel.
  • Ansvara för bokning av transporter samt transportdokument.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som logistiker kan dina arbetsuppgifter vara såväl operativa som strategiska. Ofta är rollen kombinerad, där dagen innefattar både strategiska moment och dagliga kontakter där du får möjlighet att varje dag samarbeta med kompetenta kollegor och kunder.

Våra kunder finns främst i hela Örebroregionen och verkar inom tekniktunga branscher. Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning för tjänsten och gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper om logistikprocesser samt förbättrings- och effektiviseringsarbete inom materialhantering. Vidare är det meriterande att du har erfarenhet av moderna ERP-system och Lean production. Många av våra uppdrag innefattar mycket kontakter såväl nationellt som internationellt. Vi ser därför att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Som person är du strukturerad, resultatorienterad och agerar på eget initiativ. Du trivs med att driva ditt egna arbete framåt, och du är öppen för förändringar och nytänkande. Du är duktig på att skapa ett användbart nätverk och gillar att samarbeta med övriga personer i teamet där du får chansen att dela med dig av dina egna kunskaper. 

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, som är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – inte minst som interimskonsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-21
Vendela Ekstrand Hamrén
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Vendela Ekstrand Hamrén

079-0984730

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 8, Örebro