TNG
Intresseanmälan: vi söker projektledare!

Intresseanmälan: vi söker projektledare!

Vi utökar vårt nätverk i Örebro och letar efter dig som vill jobba som projektledare inom logistik!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-07-05
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Vendela Ekstrand Hamrén
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Vendela Ekstrand Hamrén

079-0984730

Vi utökar vårt nätverk i Örebro och letar efter dig som vill jobba som projektledare inom logistik!

Vi söker erfarna projektledare inom logistik till vårt konsultnätverk i Örebro. Har du tidigare jobbat med att ta fram processer och metoder för att bygga och utveckla effektiva, logistiska flöden? Har du erfarenhet av projektledning? Bra! Då kan du vara den konsult vi letar efter.

Vi ser fram emot din ansökan!

VI ERBJUDER DIG

VI ERBJUDER DIG

Som konsult hos oss på TNG har du möjlighet att bredda din kompetens och snabbt få mycket erfarenhet. Du får därmed chansen att skapa fler karriärmöjligheter. Våra kunder har många intressanta och utvecklande uppdrag, där du med fördel kan skapa nya kontakter och ett brett nätverk.

Som konsult hos oss erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, försäkringar, tjänstepension och semester. Självklart erbjuder vi dig också friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Våra kunder finns i hela Örebroregionen och verkar inom tekniktunga branscher, som exempelvis tillverkningsindustrin och processindustrin. Som konsult hos TNG finns det ofta goda möjligheter till fortsatt konsultuppdrag hos kund.

DINA ARBETSUPPGIFTER

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare inom logistik får du planera, organisera, styra, leda och följa upp alla aktiviteter inom olika projekt. Några av dina dagliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Ta fram, utveckla och effektivisera processer inom materialhantering.
  • Identifiera, utveckla och införa effektiva logistiklösningar från leverantör till förbrukningspunkt.
  • Ansvara för logistiklösningar hos externa kunder/leverantör.
  • Ansvara för införande och utveckling av tekniska logistiklösningar
  • Jobba för ett fungerande gränssnitt mot övriga enheter
SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG TECH

SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG TECH

En viktig uppgift är att säkerställa att alla projekt har framdrift på aktiviteterna som planerats, vilket innebär att du som projektledare koordinerar arbetet mellan de olika funktionerna som är delaktiga. Till detta hör att du även får ansvara för pulsmöten med projektgruppen.

Du får möjligheten att varje dag samarbeta med kompetenta kollegor och kunder, och du får använda din logistiska och problemlösande sida.

OM DIG

OM DIG

Vi söker dig som har en relevant utbildning för tjänsten och gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper om logistikprocesser samt förbättrings- och effektiviseringsarbete inom materialhantering. Vidare har du erfarenhet av moderna ERP-system, Lean production och tycker om att leda/delta i projekt.

Som person är du strukturerad, resultatorienterad och agerar på eget initiativ. Du gillar att hela tiden driva ditt egna arbete framåt, och du är öppen för förändringar och nytänkande. Du är duktig på att skapa ett användbart nätverk och gillar att samarbeta med övriga personer i teamet där du får chansen att dela med dig av dina egna kunskaper och inputs.

Tjänsten innebär mycket kontakter såväl nationellt som internationellt, vilket innebär att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du är också en van användare av affärssystem och Excel.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-07-05
Vendela Ekstrand Hamrén
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Vendela Ekstrand Hamrén

079-0984730

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 8, Örebro