TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Intresseanmälan: vi söker redovisningsekonomer!

Nu söker vi dig som är redovisningsekonom till vårt konsultnätverk i Örebro!

Har du något eller flera års erfarenhet som redovisningsekonom? Hos TNG kan du välja en karriär inom ekonomi och redovisning utifrån dina behov; heltid eller deltid, korta uppdrag på några veckor eller samma i flera år.

Som konsult hos oss får du också möjlighet att testa nya arbetsuppgifter, lära känna olika företag och inte minst utvecklas inom olika branscher. Och alltid med en trygg anställning, ett schysst företag och kollektivavtal i ryggen.

Nyfiken på att jobba som konsult hos oss på TNG? Välkommen med din ansökan!

VI ERBJUDER DIG

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att sköta den löpande redovisningen med tillhörande rapportering. Det kan exempelvis innebära:

SÅ FUNKAR DET ATT VARA KONSULT HOS TNG

Som medarbetare på TNG är du värdefull och vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som matchar din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Och självklart är du del av gemenskapen på företaget! Du får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Som redovisningsekonom hos oss kan arbeta med redovisning inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn, redovisningsbolag, ekonomibyråer och små start-ups. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter från TNG, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

OM DIG

För att lyckas som redovisningskonsult ser vi gärna att du:

Alla lediga jobb