TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT-intresserad ekonomiassistent LA-Gruppen

Nu söker vi en IT-intresserad ekonomiassistent med ansvar för leverantörsreskontra och fokus på system till LA-gruppen!

Kanske är du i början av din karriär och vill ha en bred roll som ekonomiassistent med ansvar för leverantörsreskontra samtidigt som du får jobba med flöden och processer i uppbyggnaden av ekonomidelen i LA-Gruppens nya affärssystem? Tjänsten är en bred och spännande roll hos LA-gruppen, en snabbväxande byggentreprenör i Stockholm, och behöver tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

LA-gruppen hjälper effektivt sina kunder med olika byggprojekt genom att fokusera på kvalitet, miljö och funktion. Företaget är inne i en mycket expansiv fas och har nu behov av att utöka med en tjänst inom ekonomi.
Här får du en möjlighet att arbeta i ett familjärt och innovativt tillväxtföretag där beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. Man jobbar hårt och har roligt längs vägen!

Du erbjuds en spännande roll med möjlighet att få vara med och skapa processer och rutiner för att fortsätta utveckla ekonomifunktionen vid implementeringen av ett nytt affärssystem.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Huvudsakliga arbetsuppgifter som ekonomiassistent är:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med uppstart omgående i maj. De 6 första månaderna kommer du inledningsvis att vara anställd som konsult hos TNG. Därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter att bli rekryterad för en fast tjänst direkt hos LA-gruppen. Du kommer att arbeta tätt ihop med ekonomiansvarig på företaget samt bli en del av ett spännande företag som idag består av 25 medarbetare. Du jobbar kontorstider med möjlighet till flextid. Tjänsten är placerad i nya fräscha lokaler centralt i Hammarby Sjöstad med närhet till service och mycket goda kommunikationer.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med stort intresse för siffror, ekonomi och IT. Vi tror att du har gymnasie- och/eller högskoleutbildning samt har en vilja att fortsätta utvecklas och breddas inom leverantörsreskontra. Likaså bör du ha ett stort intresse av att ta ett helhetsgrepp om ekonomidelen i LA-Gruppens nya affärssystem. Ett krav för rollen är att du har ett starkt IT intresse, god systemvana samt erfarenhet av Office-paketet. Har du tidigare erfarenhet av arbete i Controlery alternativt något annat affärssystem är detta meriterande för rollen.

Alla lediga jobb