TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT konsult inom Processindustri till vårt nätverk

Har du erfarenhet av IT & system inom processindustri och söker uppdrag till hösten? Bra. Bli en del av vårt konsultnätverk!

Vi ser att vi framåt hösten har en ökad efterfrågan av konsulter med en bred teknisk kompetens från processindustrin och därför vill vi redan nu komma i kontakt med dig. Vi söker dig som har ett intresse för IT-relaterade områden inom processindustrin såsom CAD administration, programmering och konfigurering av system/instrument samt erfarenhet av AutoCAD.

Med oss på TNG Tech får du möjlighet att arbeta som konsult i ledande och innovativa bolag där du med din erfarenhet och kunskaper kommer att göra skillnad. Vi på TNG Tech har en stor efterfrågan på både längre och kortare uppdrag i Stockholm och Mälardalsområdet.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult har du mycket eget ansvar och varierande utmaningar i en fri roll. Rollen som konsult är spännande och omväxlande eftersom du ges möjlighet att arbeta med flera olika bolag och branscher. Du kommer in som en expert i ett läge som ofta är kritiskt och behöver snabbt sätta dig in i arbetsuppgifterna.

I rollen som konsult får du möjlighet att kliva in i olika uppdrag och påverka. Du använder din expertis till att hjälpa företag i deras olika projekt och organisationsutveckling. I vissa fall krävs din insats i olika förändringsarbeten eller komplexa projekt.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som IT-konsult inom processindustrin kommer du att leda och driva olika projekt som handlar om optimering och effektivisering av processer genom systemanpassningar. Du är bekant med AutoCAD och dess integration till olika databaser, samt känner dig bekväm med programmering med Visual Basic Script. Du kommer att ha en central roll i att säkerställa att processer inom produktion är optimerade och erbjuder fortsatt stöd till kunder. 

Vi jobbar med världsledande företag och som konsult kommer du oftast arbeta i en dynamisk och utmanande miljö som ständigt utvecklas och där du också har möjlighet att utvecklas och växa i din roll som konsult.

Värt att veta

Som konsult är din inlärningskurva hög, du besitter mycket erfarenhet och kan snabbt applicera din kunskap i nya situationer och verksamheter samtidigt som du förstår att man är aldrig färdiglärd. Du gillar att kontinuerligt bygga ditt kontaktnät och genom det skapar nya karriärmöjligheter. Beroende på företaget kan specialistkunskap inom särskilda områden krävs för vissa uppdrag.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är utbildad ingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet samt erfarenhet från processindustrin t.ex. läkemedelsbranschen, livsmedelsproduktion, pappersbruk eller liknande. Du har ett starkt intresse för system och instrument.

Du är trygg inom ditt kompetensområde och vill ständigt utveckla dig själv och verksamheten du jobbar i. Du behöver vara lösningsorienterad samt strukturerad och vara lika bra på att se detaljer som helheten i ett projekt. Du har även:

Som person är du kommunikativ, nyfiken, har ett starkt driv och god initiativförmåga, då du jobbar självständigt med dina uppgifter. Som konsult behöver du ha god samarbetsförmåga och vara relationsbyggande, då du har många kontaktytor både internt och externt. 

Alla lediga jobb