TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT – Koordinator / Support till Falck i Stockholm

Är du en allt-i-allo inom IT och vill koordinera IT-Support, sköta hårdvara och felsöka? Falck i Stockholm söker IT-koordinator!

Som IT-koordinator hos Falck är du inte enbart representant för servicedesk utan du får dessutom en bred roll med stor variation. Här får du jobba med applikationer och konfiguration av mjukvara; installation av telefoner, datorer och skrivare; felsöka och hitta lösningar på nätverksproblem. Bland annat. Rollen passar dig som gillar att arbeta i processer och projekt, och vill få användning för tidigare erfarenheter inom IT-support, samtidigt som du utvecklas på nya områden. Läs mer och sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos vår kund Falck finner du en intressant och utvecklande miljö med mycket goda möjligheter till personlig utveckling och stor variation i dina arbetsuppgifter. Här kommer du bli en viktig del i en spännande organisation, där du kommer att arbeta i en rörlig miljö och leverera förstklassig support till Falcks användare.

Du kommer också att få möjlighet att kunna öka din efterfrågan på arbetsmarknad i framtiden då du kommer få möjlighet att utveckla dina kunskaper inom teknik och service.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag via oss på TNG, men för rätt person är chanserna mycket goda för att gå över till en tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid med arbetstider måndag till fredag 08.00-17.00, placeringsort är Stockholm. Tänkt start är så snart rätt person kan vara på plats, vi gör därför löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

VEM ÄR DU?

Alla lediga jobb