TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT Koordinator till Nordion Energi i Malmö

Lösningsorienterad IT koordinator till Nordion Energi i Malmö

Samhället befinner sig i förändring där klimatfrågan står i centrum. Nordion Energi är en ny koncern som har bildats för att vara med och driva omställningen mot 100% grön energi. Idag har vi infrastruktur för gas och el och mer grön energi står högt på vår lista. Men vi vill mer än så. Vi satsar vår kraft på att skapa ett hållbart och flexibelt energisystem som är rustat för framtiden; där el, gas och värme samspelar. Det råder ingen brist på förnybar energi. Utmaningen är att göra den tillgänglig - där den behövs, när det behövs och till ett konkurrenskraftigt pris. Det är här infrastrukturen spelar en avgörande roll. IT organisationen på Nordion behöver nu stärka upp med ytterligare en medarbetare och söker en IT koordinator. Är du rätt person? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Till tjänsten som IT koordinator på Nordion Energi söker vi dig som dagligen vill göra skillnad och lösa problem. Du är en person som trivs i en platt organisation och som gillar variation.

Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Friskvård
Friskvård
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

På Nordion Energi ser vi IT som en tjänst för att ge våra medarbetare de bästa förutsättningarna för att göra sitt arbete.

Lite om vår IT miljö...
Vår miljö består av virtualiserade servrar i externa nationella datacenter samt i det publika molnet med
Microsoft Windows som operativsystem. Vi har en mängd olika system bland annat inom avräkning, mätvärdeshantering, fakturering, SCADA, GIS, BI samt affärssystem, CRM-system. Vi förser hela verksamheten med Mobila iOS-enheter.

Idag arbetar Nordion Energi främst med externa leverantörer och konsulter på IT sidan. Nu söker vi dig som vill vara med och försätta utveckla IT miljön inom Nordion Energi tillsammans med vår Head of IT, Jonas.

Du kommer att arbeta med samordning, styrning och uppföljning av externa IT-resurser. Det är viktigt att vi bygger smarta lösningar tillsammans med våra partners som supporterar verksamhetens utveckling på ett optimalt sätt med digitalisering i fokus. Du agerar främst som en teknisk beställare och har som ansvar att följa upp externa leveranser och samarbeten och driva ärenden framåt. Då vi är en IT-organisation under utveckling så förekommer det att du får rycka in för snabb felsökning av IT-arbetsplats, handräckning till konsulter på distans, planering och assistans vid utbyte av enheter (laptop/mobil) samt snabbhjälp med konferensutrustning/kopiatorer.

Värt att veta

Nordion Energi har idag 120 anställda placerade på fyra orter. Huvudkontoret ligger i Malmö, Västra Hamnen. Du rapporterar till Head of IT och ni utgör tillsammans Nordions IT funktion.

Våra förväntningar

Till rollen som IT koordinator så söker vi dig som är en teknisk generalist med fokus på att leverera IT som tjänst. Du är van vid att arbeta med och mot olika leverantörer och du känner dig trygg med att vara i en kravställande roll samtidigt som du fortfarande är tekniskt operativ själv.

I din roll så kommer du tillsammans med Head of IT arbeta med:

Vi söker en person som är van vid att jobba tekniskt och men som vill ta ett kliv att jobba mer övergripande parallellt med det tekniska. Du är en lösningsfokuserad person som besitter en hög kommunikativ förmåga och som vill skapa de bästa förutsättningarna för att dina kollegor ska kunna utföra sitt arbete.

Nordion Energi växer via förvärv och att arbeta i en föränderlig miljö är något du trivs med.

Alla lediga jobb