TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT-koordinator till PostNord i Sundsvall

Nu söker vi en IT-koordinator till PostNord med ansvar för hela Norrlandsregionen. Sök gärna redan idag!

Har du arbetat med nätverk i en koordinerande roll och vill nu ha en ny utmaning? Gillar du att vara länken mellan IT och verksamheten och säkerställa hög IT-leverans? Nu söker vi efter en IT-koordinator till PostNord där du kommer hjälpa till i hela Norrlandsregionen.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer tillhöra ett arbetsteam av IT-koordinatorer som finns på fem olika orter runt om i Sverige i syfte att vara nära den regionala verksamheten. Gruppen är välfungerande och harmonisk med hög trivsel vilket visar sig i gruppens höga poäng i medarbetarundersökningarna. Du är ensam ansvarig för IT-koordineringen i region Norr men chefer och kollegor finns tillgängliga som bollplank vid behov. Även om gruppen befinner sig på olika platser i landet sätts samarbetet i främsta rummet för att stödja varandra i det dagliga arbetet.

Arbetet är väldigt självständigt vilket innebär att du i hög grad kan lägga upp arbetet som du vill. Du styr dina arbetstider själv enligt principen frihet under ansvar

Din chef har lång erfarenhet från PostNord och också egen erfarenhet som IT-koordinator och kommer kunna stötta dig i din upplärning tills du är helt självgående. Gruppen jobbar efter gemensamma mål och du kommer också ha stort utrymme att komma med förbättringar av arbetssätt - din åsikt är viktig och lyssnas på!

PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder trygga anställningsvillkor, kollektivavtal och förmåner. Bland annat erbjuder dom:

 

 

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Jobba hemma
Jobba hemma
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Som IT-koordinatorer är du en nyckelperson i gränssnittet mellan IT, leverantör och verksamhet. Avdelningens grunduppgift är att hantera och konfigurera verksamhetens IT-infrastruktur/nätverk och att skapa förutsättningar för väl fungerande IT-funktioner och system.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

 

Värt att veta

Jobbet är flexibelt och du kan utgå från olika delar i Norrlandsregionen. Det finns terminaler i både Sundsvall och Umeå där du kan ha en mer fast arbetsplats men du kommer jobba med att stödja hela region Norr.

Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats. Visst arbete kommer utföras på kvällar och helger men den absoluta huvudparten av arbetet sker under normala kontorstider.

Våra förväntningar

Vi söker dig som arbetat som IT-koordinator eller liknande tjänster där du varit bryggan mellan IT och resten av verksamheten. Du har god förståelse för IT-frågor och håller dig ajour med den senaste tekniken. Vi tror att du har utbildning inom Data/IT med inriktning IT-infrastruktur och nätverk eller har jobbat upp en motsvarande kompetensnivå.

Som person är du självständig och duktig på att ta eget ansvar över dina arbetsuppgifter. Du är kommunikativ och kan förklara tekniska lösningar på ett enkelt sätt med personer på alla olika nivåer inom en organisation. Du är också en teamspelare som gillar samarbete och att bidra till gruppens gemensamma resultat.

Du har B-körkort och tillgång till egen bil. Tjänsten tillåter förmånsbil.

Alla lediga jobb