TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT- och projektkoordinator till Privattandläkarna

Privattandläkarna söker en engagerad IT- och projektkoordinator som vill sköta utveckling och förvaltning av IT-miljön i Stockholm

Är du en tekniskt intresserad och kunnig person som drivs av att ge god service, lösa digitala utmaningar och ta tillvara möjligheter? Attraheras du av en projektorienterad roll där du får stötta kollegor i IT-relaterade frågor och därutöver delta i olika projekt? Privattandläkarna med kontor på Kungsholmen i Stockholm söker nu en driftig IT- och projektkoordinator.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Privattandläkarna är en medlemsägd, medlemsstyrd och partipolitiskt obunden branschorganisation för den privata tandvården. Vi påverkar villkoren för tandvårdsbranschen genom dialog och samverkan med beslutsfattare och myndigheter. Privattandläkarna finns i hela landet och närmast medlemmarna finns 22 lokalavdelningar som får stöd från kansliet i Stockholm.

Centralt kontor
Centralt kontor
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

I rollen som IT- och projektkoordinator kommer du självständigt ansvara för att utveckla och förvalta verksamhetens IT-miljö. Utöver ansvar för IT-relaterade frågor kommer andra ansvarsområden och arbetsuppgifter att ingå i tjänsten. Vilka dessa är och i vilken omfattning beror på tidigare erfarenheter och ambitioner. Ett exempel kan vara att koordinera gemensamma projekt.

Det ingår i arbetsuppgifterna att ge stöd till kollegor vid problem och frågeställningar med kontorsrelaterade applikationer och system samt klientdatorer, surfplattor, skrivare och nätverksfunktioner. Rollen kräver förmågan att felsöka men även koordinering med involverade leverantörer.

Det är en bred tjänst som innehåller allt från att säkerställa att löpande uppdateringar sker, hård- och mjukvarusupport, kontohantering, inköp av utrustning samt installationer. Du kommer även ha ansvar i ett förändringsprojekt från fjärrskrivbordslösning med affärssystem SAP till att kunna ge support inom kommande lösning Microsoft Business central och Microsoft Dynamics 365.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Felsökning, åtgärd och stöd åt användarna
• Beställning och administration av användarkonton, licenser och hårdvara
• Support gällande hårdvara samt administration av abonnemang och växel
• Inköp, uppdatering av inventarielistor
• Installation av hårdvara
• Dokumentation av lösningar och rutiner
• Delaktighet i förändringsarbeten och verksamhetsgemensamma projekt

Värt att veta

Kansliet består av elva medarbetare inom olika ämnesområden som har mycket kontakt med övriga delar av organisationen.

Tjänsten är på heltid och är en rekrytering till Privattandläkarna där start sker enligt överenskommelse. Privattandläkarna sitter i fina lokaler på Hantverkargatan i Stockholm där du kommer att få möjlighet att vara med och forma denna roll.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen är du en person som motiveras av eget ansvar, teknisk problemlösning och utmaningar. Du har en hög känsla för service, är driven, prestigelös samt gillar att arbeta strukturerat och varierat.

Du förstår vikten av ett gott samarbete med befintliga leverantörer av fjärrskrivbord, SAP och annat inom Office365. Det är viktigt att du på ett strukturerat och säkert sätt genomför justeringar och förändringar i systemen för att säkerställa en fungerande drift. Du är nyfiken och öppen för andra ansvar och arbetsuppgifter utöver sådant som är IT-relaterat.

Vi ser att du har fullgjorda gymnasiestudier från teknisk utbildning med IT-inriktning. Du har goda kunskaper inom Office 365, Microsoft Business central, Microsoft Dynamics 365, Windows 10/11 samt nätverksteknik. Även övergripande kunskap om nätverk och server-/molnbaserade tjänster.

Meriterande är erfarenhet av projektledning och kravställande samt skifte av affärssystem.

Alla lediga jobb