TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk produktägare till Västtrafik i Göteborg

Vill du underlätta pendlares vardag? Västtrafik söker en teknisk produktägare till utvecklingen av vår tjänst Reseplaneraren

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige. Varje dag väljer över 400 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor och smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser. På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och till en attraktiv och konkurrenskraftig region.

Nu söker vi dig som vill vara med och driva utvecklingen av våra smarta tjänster däribland Reseplaneraren. I rollen som teknisk produktägare, även kallad tjänsteägare, kommer du att arbeta med både arbetsledning, utveckling av system och ansvara för projekt. Låter detta som en roll för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en ansvarsfull roll på Västtrafiks enhet IT- Systemstöd, där du i första hand kommer att ansvara för applikationer som Reseplaneraren.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Frukost
Frukost
Massage
Massage
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som tjänsteägare för reseplanering hos Västtrafik kommer du bland annat att arbeta med följande uppgifter

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att leda en arbetsgrupp, som tillhör team Det digitala kundmötet.

Du rapporterar till ansvarig chef för IT-Systemstöd samt även till ansvarig chef för Det digitala kundmötet.

Som tjänsteägare är en stor del i arbetet att driva projekt/initiativ i olika former samt samordna med produktägare, systemspecialister och externa leverantörer inom givna tidsramar och göra prioriteringar tekniskt sett.

Det är viktigt för oss att du är en god kommunikatör och har fokus på att skapa nätverk och goda kontakter främst med externa leverantörer och intressenter inom Västtrafik.

Många beslut tas utifrån verifierade kundinsikter varför du bör ha kundfokus i ditt arbete.

Du kommer att sitta på Västtrafiks kontor i centrala Göteborg, ett stenkast från Nya Ullevi, med några minuters promenad från Centralstationen.

VEM ÄR DU?

Som anställd hos Västtrafik, där du bland annat ska driva spännande utveckling inom våra system och tjänster, ser vi att gärna att du är en mångsidig person som vill ha en utmanande och utvecklande roll.

Vi ser också att du har en god IT-teknisk bakgrund och vill arbeta både operativt och strategiskt, då du kommer att driva både teknisk utveckling och bidra med visioner för framtiden.

Du är en person som är van vid att samarbeta med externa leverantörer och processägare och bygger starka nätverk allt i syfte för att nå mål.

Du har god erfarenhet av operativt arbete och kan utveckla system och kravställa förändringar. Du är en strukturerad och samtidigt innovativ person, som leder personal och projekt med glädje och entusiasm mot uppsatta mål, du vill bidra och lyckas i det du företar dig.

Du har studerat IT vid universitet/högskola och/eller har likvärdiga, goda erfarenheter från tidigare arbeten inom liknande verksamhet. Har du med dig erfarenhet från Agilt arbete, Lean och projektledning ser vi det som en fördel. Västtrafik vill införliva ett mer agilt arbete inom enheten.

Som person är du social med god kommunikativ förmåga, att bevaka omvärlden och finna nya idéer som t ex kan användas i ditt arbete är en självklarhet för dig.

Du talar och skriver god svenska och behärskar engelska i tal och skrift, svenska är vårt företags språk och engelska används främst i externa kontakter med leverantörer.

Alla lediga jobb