TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT Service Responsible till Cramo i Stockholm

Cramo söker en driven IT Service Responsible med tyngd inom O365 samt Sharepoint till deras digitala kanaler i Stockholm Solna.

Söker du en verksamhetsnära roll med möjlighet att förändra och påverka? Är hög förändringstakt, en organisation som lägger stor vikt vid utveckling och kollegor med hög kompetensnivå viktigt? Då är rollen som IT Service Responsible hos Cramo det du söker.

Cramo söker nu en driven IT Service Responsible med tyngd inom O365 samt Sharepoint till deras digitala kanaler i Stockholm Solna.

Cramo ha påbörjat sin digitala resa där rollen som IT Service Responsible, som tillhör avdelning Group IT är en nyckelfunktion. Detta är en spännande och unik chans att vara med att påverka utformning och inriktning på sin egen roll samt delta i att bygga nödvändiga rutiner och arbetssätt kring både tjänsteområdet för O365 samt Digital Channels-området.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Cramo är marknadsledande i Norden och Europa inom sin bransch. Utvecklingsvilja är ett av värdeorden som kännetecknar Cramo, och det genomsyrar verkligen den här rollen, du kommer att till stor del få möjligheten att vara med och påverka. På Cramo arbetar också alla tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. De har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där dem stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar deras sanna laganda. Här blir du omgiven av fantastiska, kompetenta medarbetare!

Flextid
Flextid
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Ny teknik
Ny teknik
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer vara systemansvarig och administratör för collaboration tools och Sharepoint samt, med stöd av IT specialister, partners och verksamhet ansvara för att utreda, föreslå samt implementera beslutade O365 funktioner. Det innebär att du: 


Du kommer att ansvara för kontakt med externa partners, leverantörer och verksamhet relaterat till området O365 och Sharepoint samt delta i implementations- och utvecklingsprojekt och övrigt infrastrukturarbete. Du agerar 2nd linesupport internt gällande ärenden inom området Sharepoint och agera kravställare mot tredjepartsleverantörer.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som IT Service Responsible sitter du i fräscha lokaler i Frösunda Solna och arbetar tiderna 08.00-17.00 eller enligt överenskommelse med chef. Beordrad övertid samt arbete vardagskväll på servicefönster förekommer ca en gång i månaden (2–3 timmar).

Denna tjänst är en tillsvidareanställning med en 3 månaders provanställningsperiod som inleds med ett introduktionsprogram på två dagar. Utöver det kommer du också bokas in på möten med nyckelpersoner, dels inom IT-organisationen men även inom verksamheten som är relevant för rollen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av systemförvaltning och projektarbete i en roll där du har arbetat med att administrera, felsöka och underhålla SharePoint 2010 eller senare. Du har också erfarenhet av uppbyggnad av intranät (krav, design, koordinering och implementering) inom Sharepoint och har därmed goda tekniska kunskaper inom Sharepoint. Eftergymnasial utbildning samt kunskap och relevant erfarenhet inom O365, Windows Server, AD, ITIL och goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Det är meriterande med erfarenhet och förståelse för referensarkitektur som molntjänster, exempelvis Azure.
Det är också meriterande om du tidigare hanterat leverantörer i en teknisk operativ roll och/eller har erfarenhet av CMS, gärna Episerver.

För att trivas i teamet är det viktigt att du förespråkar ordning och struktur samt förstår vikten av att arbeta med livscykelhantering och tydliga strategier. Cramo lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att bli framgångsrik i rollen måste du ha god kommunikativ förmåga vara prestigelöshet och van att skapa hållbara relationer, eftersom du dagligen kommunicerar och samarbetar med olika interna och externa funktioner. Vi tror att du är självgående, driven och problemlösare då din roll besitter flertalet ansvarsområden.

Alla lediga jobb