TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT-support inom EDI till Fleet 101

Har du den perfekta balansen mellan teknik och service? Vill du arbeta med IT-support i ett marknadsledande system?

Fleet 101 som utvecklar det marknadsledande verksamhetssystemet K2 för transportbranschen utökar sin IT-support söker nu ytterligare en kollega till teamet på integrationsupport! Vill du jobba med IT-support och EDI-integrationer i ett omväxlande och uppskattat arbete där du får både det tekniska och sociala på daglig basis? Sök nu!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Fleet 101 blir du en del av ett härligt team och har en central och uppskattad roll inom IT-support med mycket kundkontakt. Du kommer att arbeta med EDI-integrationer direkt i kundens produktionsmiljö, vilket innebär att du ser de positiva effekterna av ditt arbete i realtid. I den här tjänsten kommer du tillsammans med dina kollegor skapa möjligheter att göra rutinarbete mer effektivt, genom att hjälpa system att kommunicera med varandra! 

Betald mobil
Betald mobil
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Ny teknik
Ny teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du arbetar i flera mindre projekt parallellt där löpande dialog med kunder och användarna av K2 är centralt. Du arbetar fram effektiva och smarta lösningar för deras behov och önskemål.

Under en arbetsdag kommer du fokusera på att:  

Systemet har många möjligheter och du kommer att bli en kundorienterad problemlösare, där du utvecklas och utmanas på daglig basis!

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Du är placerad på Fleet 101s kontor i fräscha lokaler vid Globen, Stockholm. Du har mycket kontaktytor även internt och arbetar i nära samarbete med support- och utvecklingsteamen.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har ett starkt teknikintresse och tidigare erfarenhet av kundorienterade roller, exempelvis som koordinator / kundtjänst / support inom IT.  Du kommer att få lära dig systemet på plats, så det krävs att du är analytiskt lagt, har lätt att förstå IT-struktur/uppbyggnad och gillar att hitta lösningar. Har du kunskap av XSLT, XML, SQL, FTP och EDI-integrationer sedan tidigare är detta meriterande. 

Du har mycket kundkontakt i den här rollen och därför krävs det att du har en god känsla för service, är kommunikativ och lyhörd och gillar att hitta effektiva och smarta lösningar till kundernas behov. Du gillar att arbeta självständigt och kan prioritera ditt arbete, men är också mån om att ha ett väl fungerande samarbete internt och externt. Då K2 vänder sig till transportbranschen är det meriterande om du har erfarenhet inom det. 

Är den här jobbannonsen en beskrivning av dig och vad du önskar för ditt nästa karriärsteg? Skicka in din ansökan nu!

Alla lediga jobb