TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT-support på Norska till NCC i Stockholm

Vi söker dig som kan flytande norska och som vill jobba som IT-supporttekniker för NCC Industry i Solna.

Här kommer du få möjligheten att arbeta på ett av nordens största byggföretag. Vi söker dig som gillar variation i arbetet och alltid har service i fokus. Här väntar en varierad roll mot NCC Industrys nordiska kunder både onsite och på kontoret i Solna, Stockholm.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig en spännande och varierad tjänst, där ingen dag är den andra lik. Du kommer arbeta kommunikativt och få användning av din breda IT-kompetens då du kommer att jobba både internt i dess servicedesk och även en del onsite support. Du kommer jobba i en verksamhetsnära IT-roll med fokus på service och applikationssupport. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är en långsiktig konsulttjänst där du kommer ha nära kontakt med den interna IT-supporten samt de leverantörer som företaget arbetar med. Vara väl informerad om NCCs support och beställningsrutiner och utveckla goda relationer med NCC Industrys leverantörer inom IT.

VEM ÄR DU?

I den här tjänsten ser vi att du har en bred IT-kompetens och gärna har tidigare erfarenhet som supporttekniker med ärenden motsvarande svåra 1st-line ärenden eller 2nd-line. Du har även kunskap om nätverk och kommunikationslösningar. Vi ser också att du är flytande i svenska samt norska. Det är meriterande med körkort.

Alla lediga jobb