TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT-support till ett globalt företag i Stockholm!

Nu har du möjligheten att arbeta med IT-support för ett stort globalt företag i Stockholm! Läs mer i annonsen och sök redan idag!

Är du intresserad av IT? Är du serviceminded och drivs av att ge ett bra kundbemötande? Då kan denna tjänst vara perfekt för dig! I denna roll får du chansen att arbeta med service för ett globalt IT-företaget. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med denna tjänst erbjuds du en framtida karriär inom service och IT, där du får möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du kommer få utlopp för din sociala sida samtidigt som du kommer bistå kunderna med din tekniska kompetens. Du får även chansen att arbeta i en dynamisk arbetsmiljö där du får nyttja dina egenskaper inom IT och service på det bästa sättet.  

Du kommer att arbeta som konsult via oss på TNG och kommer därför att omfattas av kollektivavtalets villkor samt av våra övriga förmåner. Exempel på detta är tjänstepension, försäkringar, semester, lön, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du kommer även att ha en hängiven konsultchef som har kontinuerlig kontakt med dig.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

I rollen kommer du att ha direkt kundkontakt och dagligen arbeta med service. Du kommer att vara anställd av TNG och uthyrd till vår kund. Uppdraget startar omgående och pågår till slutet av juli 2019. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta kontorstider. Tjänsten är placerad i Kista och i Solna. Därför behöver du vara tillgänglig och flexibel för att kunna arbeta på olika arbetsplatser.

VEM ÄR DU?

För denna tjänst är det ett krav att du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom relevant område. Det är meriterande om du har ett IT- intresse.

Som person är du social, servicemedveten och kommunikativ. Du är ansvarsfull och trivs med kundbemötande. Vidare är du flexibel, självständig, har möjligheten att jobba på olika platser. 

Alla lediga jobb