TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT support till företag i Malmö

Vill du arbeta med helpdesk och 1st line support inom IT? Vi söker en konsult för ett längre uppdrag inom IT support till Malmö!

Drivs du av att lösa och följa upp incidenter och problem i IT miljöer? Som IT Support till ett företag i Malmö eller Hässlehollm hanterar och följer du upp IT ärenden i den aktuella IT miljön samt agerar on-site support till medarbetarna. Här får du möjlighet att utveckla din kunskap inom first line support och tillsammans med dina kollegor säkerställa kvalitet i verksamhetens IT system.

Vi förstår att du antagligen vill veta mer om arbetsplatsen men av olika skäl är namnet på verksamhet inledningsvis konfidentiellt. Låter jobbet intressant i sin helhet bör du absolut söka idag, så tar vi dina frågor i sinom tid.

Varmt välkommen!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd som konsult via TNG IT Digital och arbetar on-site hos det aktuella företaget. 

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Centralt kontor
Centralt kontor
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Din arbetsplats är det aktuella företagets lokaler i Malmö eler Hässleholm och du tillhör helpdesk-avdelningen. Uppdraget förväntas starta relativt omgående och pågå i minst 6 månader med god chans till förlängning tom årsskiftet 23/24. 

Våra förväntningar

För uppdraget som IT Support söker vi dig som:

Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av Nätverk, Azure och AD.

Som person är det av stor vikt att du:

Alla lediga jobb