TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT-support till Falck Previa i City

Nu letar vi efter en kollega till teamet inom IT-support på Falck Previa i City. Vi intervjuar löpande så sök redan idag!

Är du tekniskt intresserad och van att använda IT-system och fysisk kringutrustning? Har du erfarenhet av att jobba som IT-tekniker och vill ha en praktisk roll på Sveriges största bolag inom företagshälsa? Har du kanske jobbat på en helpdesk och vill nu ha en ny utmaning? Eller är du nyexad inom IT och vill ha ett jobb där du kan växa? Nu utökar Falck Previa sin IT-support så välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På Falck Previa är medarbetarnas engagemang och kompetens grunden för framgången. Verksamheten präglas av arbetsglädje i en miljö där man kan utvecklas, vara delaktig och känna stolthet i att skapa ett hållbart arbetsliv. Här erbjuder vi dig en roll med stor variation i arbetsuppgifter och fina möjligheter att utvecklas. Som medarbetare eller konsult på Falck Previa arbetar du utifrån bolagets värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Du kommer till ett harmonisk arbetsplats där du kommer ha en nära kollega i en liknande roll som jobbat flera år inom bolaget som kommer hjälpa till med din upplärning tills du är självgående. Din närmsta chef för hela IT-supporten i Europa sitter i Polen och kommer stötta dig på distans.

Hos oss är du en viktig medarbetare som gör skillnad. Vi vet att det är din expertis och intresse för teknik som leder till framgång. Vi vet också att du jobbar bättre med en trygg anställning; kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Som konsult på TNG IT Digital är du viktig. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad medarbetare som spelar roll. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din tekniska kunskap, motivation och potential som spelar roll – och inte din ålder, kön, bakgrund, namn eller utseende.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG IT Digital som stöttar på distans.

Hos oss kan arbeta med IT-support inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn, företag renodlade på IT, teknisk utveckling och marknadsföring. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra IT-konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

Centralt kontor
Centralt kontor
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

I rollen som IT-support kommer du att ta hand om de olika tekniska problem som uppstår på en arbetsplats. Falck Previa har en IT-helpdesk (Advania) som tar hand om allt från kontohantering till nätverk till att förbereda nya datorer. Du kommer stödja cirka 100 medarbetare tillsammans med din kollega. De vanligaste uppgifterna kommer vara enklare problem med mus/tangentbord/inloggning/mötesutrustning/printer, dvs mycket av jobbet är väldigt hands on.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att:

 

 

Värt att veta

Tjänsten är ett konsultuppdrag på minst 6 månader med chans till förlängning efter det. Du kommer jobba tillsammans med en kollega med liknande arbetsuppgifter som du kommer kunna bolla arbetsuppgifter och lösningar med.

Huvudkontoret ligger på Sankt Eriksgatan i centrala Stockholm med fräscha lokaler tillsammans med ekonomi, HR, kundservice samt ledningsgruppen.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är:

Alla lediga jobb