TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT-support teknik till vår kund i Solna, Stockholm

Serviceinriktad och hjälpsam IT-supporttekniker för ett längre uppdrag till vår kund i Solna, Stockholm!

Är du en serviceinriktad och positiv person som är tekniskt intresserad? Är du van att hantera olika IT-system och fysisk kringutrustning? Vi söker för vår kunds räkning i Stockholm dig som är nyfiken på teknik och har en stark vilja att hjälpa användare med både frågor och tekniska fel.

Detta är ett konsultuppdrag på ca 12 månader mellan 16 januari 2023 - 29 december 2023.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG är du en viktig medarbetare som gör skillnad. Vi vet att det är din expertis och intresse för teknik som leder till framgång. Vi vet också att du jobbar bättre med en trygg anställning; kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Som konsult på TNG är du viktig. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad medarbetare som spelar roll. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din tekniska kunskap, motivation och potential som spelar roll – och inte din ålder, kön, bakgrund, namn eller utseende.

 

Flextid
Flextid
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som IT-supporttekniker är du en enormt viktig spelare som supportar medarbetarna med diverse IT relaterade frågor på kontoret.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper och kompetenser då vi söker en konsult som brinner för service och det personliga mötet samt har erfarenhet i att bemöta många olika typer av människor.

Värt att veta

Tjänsten är ett konsultuppdrag på ca 12 månader med start 16 januari - 29 december 2023 som utgår från vår kund i Solna, Stockholm. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som är mycket serviceorienterad med ett genuint intresse att hjälpa till inom IT-relaterade frågor. Du har lätt för att anpassa dig efter olika typer av människor och arbetar proaktivt och självständigt. Vidare ser vi att du är pedagogisk och tålmodig och har förståelse för att medarbetarnas IT-kunskaper ligger på olika nivå. 

Vidare ser vi att du som söker har en relevant eftergymnasial utbildning / yrkesutbildning inom IT.
Du behärskar:

Alla lediga jobb