TNG
IT supporttekniker till LF affärsservice i Växjö
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

IT supporttekniker till LF affärsservice i Växjö

Brinner du för service, support och utveckling inom IT området? Sök rollen som IT tekniker hos LF Affärsservice i Växjö!

Uppdragsgivare LF Affärsservice Sydost AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-08-14
Centralt kontor Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef
Rebecca Andersson
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Rebecca Andersson

070-486 55 77

Brinner du för service, support och utveckling inom IT området? Sök rollen som IT tekniker hos LF Affärsservice i Växjö!

Vi söker dig som har goda kunskaper inom IT för ett längre konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till anställning hos LF Affärsservice direkt efter inhyrd period. Har du ett stort intresse för IT och drivs av att hjälpa dina kollegor med IT relaterade ärenden? Som IT tekniker hos LF Affärsservice erbjuds du en omväxlande och utmanande roll där du arbetar med supportärenden för samtliga Länsförsäkringsbolag.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som IT tekniker hos LF Affärsservice är du en del av ett sammansvetsat och familjärt team i ett välkänd och stabil organisation. Här möts du av en öppenhet där alla medarbetare stöttar varandra och delar med sig av sina kunskaper för att tillsammans komma framåt.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Hantera 3rd line supportärenden för samtliga Länsförsäkringsbolag.
  • Fånga upp och proaktivt analysera utvecklingsbehov i verksamheten.
  • Arbeta utifrån projektbeställningar från verksamheten.
  • Hantera och beställa behörigheter. 
  • Samarbeta med verksamheten och i direkt anslutning till verksamhetsutvecklare på Länsförsäkringsbolagen i olika ärenden.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader med stora möjligheter till anställning direkt hos kund efter inhyrd period. Du arbetar i ett kompetenscenter som erbjuder tjänster inom ekonomi, IT och telefoni. Din arbetsplats är kontoret i Växjö och du rapporterar till IT chef. Du har ett nära samarbete med dina kollegor i IT teamet och arbetar tillsammans med kunderna för att driva den gemensamma och kundunika utvecklingen. 

Du är anställd som konsult hos oss på TNG och har en dedikerad konsultchef vid din sida, som säkerställer din trivsel och utveckling under uppdragets gång.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För rollen som IT tekniker söker vi dig som har god kunskap inom IT som du förvärvat dig genom eftergymnasial utbildning och/eller arbetslivserfarenhet. Du har god kunskap inom Microsoft plattformar, såsom Active Directory, Sharepoint och Azure. Vidare är det meriterande om du har arbetat i Powershell eller motsvarande. 

Du använder både svenska och engelska som arbetsspråk då delar av vår drift är utlagd internationellt. 

Som person är du nyfiken, driven och lösningsorienterad. Du är kommunikativ och duktig på att förmedla dina IT kunskaper på ett lättförståeligt sätt för verksamheten. Vidare arbetar du självständigt och tar ansvar för dina uppgifter likväl som du gärna stöttar och samarbetar med dina kollegor.

LF Affärsservice Sydost AB

LF Affärsservice Sydost AB

LF Affärsservice Sydost AB är ett kompetenscenter som ägs av Länsförsäkringar Blekinge, Göinge-Kristianstad och Kronoberg. Vi levererar tjänster till ett flertal Länsförsäkringsbolag inom områdena ekonomi, IT och telefoni. Vi befinner oss i en spännande fas med stor utvecklingspotential. LF Affärsservice Sydost AB är en efterfrågad samarbetspartner inom länsförsäkringsgruppen, kända för stark drivkraft, exceptionell service och hög kompetens.

Vår värdegrund stödjer oss i vardagen och skapar mervärde och tydlighet mot vår omvärld. Genom Mod, Passion, Hjärta och Kraft tar vi initiativ, brinner för våra uppdrag, lyssnar till vår omvärld och styr mot gemensamma mål. Vi ser upp till våra medarbetare och vi bygger gemensamt den fördomsfria kultur som driver oss till att bli ett Center of exellence!

Vi på Länsförsäkringar är kundägda, vilket betyder att vår vinst går tillbaka till våra ägare – våra kunder. Att våra kunder är våra ägare gör större skillnad än du tror. Hos oss vet du vem du arbetar för, och varför – i en organisation, där din röst hörs och gör skillnad, skapas en unik närhet till både kunder, kollegor och arbetsledning.

Uppdragsgivare LF Affärsservice Sydost AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-08-14
Rebecca Andersson
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Rebecca Andersson

070-486 55 77

Räkna ut avståndet till jobbet

Kronobergsgatan 10, Växjö