TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT supporttekniker till LF affärsservice i Växjö

Brinner du för service, support och utveckling inom IT området? Sök rollen som IT tekniker hos LF Affärsservice i Växjö!

Vi söker dig som har goda kunskaper inom IT för ett längre konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till anställning hos LF Affärsservice direkt efter inhyrd period. Har du ett stort intresse för IT och drivs av att hjälpa dina kollegor med IT relaterade ärenden? Som IT tekniker hos LF Affärsservice erbjuds du en omväxlande och utmanande roll där du arbetar med supportärenden för samtliga Länsförsäkringsbolag.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som IT tekniker hos LF Affärsservice är du en del av ett sammansvetsat och familjärt team i ett välkänd och stabil organisation. Här möts du av en öppenhet där alla medarbetare stöttar varandra och delar med sig av sina kunskaper för att tillsammans komma framåt.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Centralt kontor
Centralt kontor
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader med stora möjligheter till anställning direkt hos kund efter inhyrd period. Du arbetar i ett kompetenscenter som erbjuder tjänster inom ekonomi, IT och telefoni. Din arbetsplats är kontoret i Växjö och du rapporterar till IT chef. Du har ett nära samarbete med dina kollegor i IT teamet och arbetar tillsammans med kunderna för att driva den gemensamma och kundunika utvecklingen. 

Du är anställd som konsult hos oss på TNG och har en dedikerad konsultchef vid din sida, som säkerställer din trivsel och utveckling under uppdragets gång.

VEM ÄR DU?

För rollen som IT tekniker söker vi dig som har god kunskap inom IT som du förvärvat dig genom eftergymnasial utbildning och/eller arbetslivserfarenhet. Du har god kunskap inom Microsoft plattformar, såsom Active Directory, Sharepoint och Azure. Vidare är det meriterande om du har arbetat i Powershell eller motsvarande. 

Du använder både svenska och engelska som arbetsspråk då delar av vår drift är utlagd internationellt. 

Som person är du nyfiken, driven och lösningsorienterad. Du är kommunikativ och duktig på att förmedla dina IT kunskaper på ett lättförståeligt sätt för verksamheten. Vidare arbetar du självständigt och tar ansvar för dina uppgifter likväl som du gärna stöttar och samarbetar med dina kollegor.

Alla lediga jobb