TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT tekniker till DNB Sverige

Nu söker DNB Sverige en IT-tekniker till kontoret i Stockholm

DNB Sverige utökar sitt team och behöver en serviceinriktad IT-tekniker. Har du ett stort intresse för teknik och IT och vill vara en del i ett engagerat team som bidrar till att banken får nya affärer? Då är det just dig som kontoret i Stockholm letar efter!

Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Du får möjlighet att arbeta på en av Nordens största banker. I Sverige är DNB en utmanare och det präglar kulturen. Här finns en entreprenöriell känsla, det är familjärt och en organisation med väldigt mycket driv. Hos DNB finns möjligheter att tidigt i karriären få ta stort ansvar och utvecklas.

På DNB värdesätter de mångfald, jämställdhet och hållbarhet. De ger sina medarbetare stor frihet genom "Hybrid workplace", vilket betyder att din arbetsplats kan vara både på kontoret och hemma. DNB sitter i fina lokaler mitt i centrala Stockholm.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Massage
Massage

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

Värt att veta

Du kommer att tillhöra avdelningen IT-support & Facility Management som idag består av fyra tekniker på IT-sidan och två medarbetare på Facility. Då det är en liten arbetsgrupp krävs en hög grad av prestigelöshet och flexibilitet.

Ditt uppdrag innefattar support till personal på kontoren i Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors. Resor och beredskap ingår i mindre omfattning då vi ingår i ett globalt IT-team.

Våra förväntningar

Du som söker är nyfiken, drivande och kommunikativ. Du pratar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Vidare har du lätt för att samarbeta, är flexibel samt har förmåga att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och levererar på utsatt tid utifrån uppsatta mål.

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst tre års erfarenhet av liknande roll och besitter goda kunskaper i Microsoft-produkter som Windows, Microsoft365

Alla lediga jobb