TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT Tekniker till företag norr om Göteborg

Vi söker en erfaren IT Tekniker till ett företag norr om Göteborg. Ansök redan idag!

Letar du efter en roll där du kan använda din IT tekniska kunskap och driv för att ge utmärkt service? Trivs du med att lösa digitala utmaningar och ta till vara på möjligheter? Då kan denna rollen vara något för dig!

Ta chansen och var med på en förändringsresa och bli delaktig i olika spännande projekt. Vi söker nu en IT-tekniker till ett företag norr om Göteborg!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG IT Digital blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina  arbetsuppgifter kommer bestå av: 

Värt att veta

I rollen kan det förekomma resor inom Sverige eftersom företaget är geografiskt utspridda över hela landet. Företaget befinner sig i en förändringsresa där man flyttar över tjänster till molnet, bland annat implementering av Microsoft 365. Du kommer vara en del i denna förändringsresa och ta huvudansvar i projekt som dessa.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av TNG IT Digital men arbeta ute hos vår kund.

Som medarbetare på TNG IT Digital är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Våra förväntningar

 Kvalifikationer och egenskaper:

Alla lediga jobb