TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT-tekniker till konsultuppdrag på deltid 50%

Lösningsorienterad IT-tekniker till deltids konsultuppdrag i Malmö sökes!

Som IT-tekniker hos vår kund har du många kontakter och hjälper medarbetare med IT-relaterade supportärenden. Tillsammans med dina kollegor löser och besvarar ni alla frågor kring IT-relaterade uppgifter. Att ge god service är en del av ditt dna. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

"En användare hör av sig med problemet att ljudet inte funkar när hen deltar i Teams-möten. Det fungerar via mobilen men inte via datorn..."

"En kollega lägger ett ärende i servicedesken som handlar om ett Onedrive problem. Hen bytte lösenord i förra veckan och efter det kom hen först inte in till sin Onedrive i telefonen. Nu fungerar inloggningen men inget av de dokument som hen skapat via mobilen syns i den synkade ytan i hens bärbara dator..."

"En kollega har haft datorn med på en tjänsteresa. När hen är tillbaka på kontoret och kopplar in datorn i dockan har hens skärmdelningsinställningar återställts och samma bild visas på alla skärmar..."

Är du bekant med att hantera problem som dessa i din vardag?

I din roll så har du många kontakter och hjälper medarbetare med teknisk utrustning, applikationer och verksamhetssystem. I din roll som supporttekniker så kan det uppkomma olika frågeställningar
Tillsammans med dina kollegor på IT-avdelningen löser och besvarar ni alla frågor kring IT-relaterade uppgifter. För att lyckas i rollen har du förmågan att uppmärksamma problem samt lösa dem strukturerat och med hög kvalitet. 

Värt att veta

Konsultuppdraget har som syfte att täcka ett föräldravikariat på deltid med tillträde omgående.
I din roll så tillhör du den administrativa sektionen hos kunden som består av Ekonomi, Lön, IT och Servicecenter och rapporterar direkt till Administrativ chef/CFO.

 

Våra förväntningar

Vi söker dig som är utbildad IT-tekniker. Du har ett stort intresse för IT-relaterade frågor där du uppdaterar dig och följer den snabba utveckling som sker på området. Din servicenivå är hög och du har lätt att skapa kontakt och interagera med andra. Det är viktigt att du trivs med att arbeta med hela kedjan av support och kan hantera flera ärenden samtidigt utan att tappa fokus. Du är prestigelös och arbetar lika bra självständigt som i team. I ditt arbete behöver du vara ansvarstagande, noggrann och alltid beredd att göra det lilla extra.

Du har erfarenhet och mycket god kunskap om:

Alla lediga jobb