TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT tekniker till Privattandläkarna

Vill du ha ett självständigt, serviceorienterat jobb inom teknik och support? Sök rollen som IT tekniker hos Privattandläkarna.

Privattandläkarna söker dig som vill jobba som it tekniker och är intresserad av en roll med mycket eget ansvar. Har du relevant utbildning inom IT och har erfarenhet av att arbeta som tekniker? Då kan detta vara ett intressant jobb för dig!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Privattandläkarna är en medlemsägd, medlemsstyrd och partipolitiskt obunden branschorganisation för privata tandvårdsföretag i Sverige.

Genom att vara en samarbetspart och ett bollplank för beslutsfattare inom politik och myndigheter är Privattandläkarna med och påverkar villkoren för tandvården. Privattandläkarna representerar ca 75 procent av de privata tandvårdsföretagen. Kansliet består av elva medarbetare inom olika ämnesområden.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Centralt kontor
Centralt kontor
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

Dina arbetsuppgifter

Du kommer få ett stort ansvar i förändringsprojektet från fjärrskrivbordslösning med affärssystem SAP till att kunna ge support inom kommande lösning Microsoft Business central och Microsoft Dynamics 365.

Värt att veta

Tjänsten är en direkt rekrytering hos Privattandläkarna där start sker enligt överenskommelse. Privattandläkarna sitter i fräscha lokaler på Hantverkargatan i Stockholm där du kommer att få möjlighet att vara med och forma din egna roll.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen är du en person som motiveras av eget ansvar, teknisk problemlösning och utmaningar. Du har en hög känsla för service, är driven samt gillar att arbeta strukturerat. Du har även lätt för att ta till dig teknisk information. Att du kan planera dina dagar självständigt och prioritera bland dina arbetsuppgifter bidrar till ditt engagemang i arbetet och viljan att hjälpa till där det behövs.

Vi ser att du har fullgjorda gymnasiestudier från teknisk utbildning med IT-inriktning. Du har goda kunskaper inom Office 365, Windows 10/11 samt nätverksteknik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Microsoft Business central och Microsoft Dynamics 365 men inget krav.

Alla lediga jobb