TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT-tekniker till Stockholm

Kommunikativ IT-tekniker till ledande och globalt byggföretag med placering i centrala Stockholm

Vår kund söker en social och engagerad IT-tekniker som vill vara med och digitalisera byggbranschen. Har du ett brett intresse för IT och ett lösningsorienterad förhållningssätt? Strålande!

Välkommen att skicka in din ansökan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som IT Tekniker stödjer du vår kunds regioner, distrikt, projekt och anläggningar med operativ IT support och fångar upp behov/krav. Du stöttar verksamheten samt kollegor i form av IT partner med tekniska lösningar. Du är en viktig kugge för att vår kunds digitaliseringsambition blir verklighet inom den geografi du verkar i.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen säkerställer du att projekt, anställda och konsulter har adekvat IT-utrustning, datorer, system/programvaror och att de byts ut vid behov eller enligt utbytesplan. Du hjälper projekt och anläggningar när det gäller IT-relaterade funktioner och utrustningar, som t.ex. vågdatorer, labbdatorer, processdatorer, pc-klienter, mobila enheter m.m. Vidare är du supporterande på datakommunikation (LAN/WAN och WiFi) till byggarbetsplatser och kontor.

Du har en nära kontakt med våra byggprojekt samt lokalkontor och bidrar för att våra projekt lyckas med sitt digitala arbete. Du bidrar även vid implementering av nya digitala arbetssätt.

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med stor möjlighet till förlängning och överrekrytering. Din placering blir på kontoret i centrala Stockholm och eftersom resor förekommer så är körkort är ett krav.

Våra förväntningar

I den här rollen behövs relevant och bred erfarenhet inom IT. Du bör kunna lite om allt och framför allt ha stort intresse av teknik. God vana från administration och ett modernt arbetssätt avseende dokumentation och IT-hantering är viktigt.

Du är en god kommunikatör och stark relationsbyggare, med såväl integritet som en stark etisk kompass. Du är även strukturerad och ansvarstagande, med en uthållighet i att ta dig an utmaningar med tydligt genomförandefokus och prioriteringsförmåga.

För rollen behövs goda kunskaper i svenska och engelska (fackkunskaper) i såväl tal som skrift.

Alla lediga jobb