TNG
IT-tekniker till Wellsec i Stockholm

IT-tekniker till Wellsec i Stockholm

Wellsec i Stockholm Järfälla söker en IT-tekniker. Bli en del av företagets tillväxtresa, läs mer och sök redan idag!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-11
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Flextid Flextid
Linnea Wäringe
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Wellsec i Stockholm Järfälla söker en IT-tekniker. Bli en del av företagets tillväxtresa, läs mer och sök redan idag!

Brinner du för eget ansvar och utvecklingsmöjligheter? Vill du kombinera dina administrativa styrkor med ditt stora intresse för IT och IT-säkerhet? Till Wellsec i Stockholm Järfälla söker vi dig som vill gå in som en administrativ helpdesk-funktion. Det är en bred roll inom IT som ger dig möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med företaget.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Wellsec är ett innovationsföretag som i dagsläget befinner sig på en tillväxtresa. Här får du möjlighet att vara med och bygga rollen och företagets helpdesk-funktion. Som IT-tekniker på Wellsec kommer du in på ett mindre företag, som trots sin storlek är branschledande med teknik som ligger i framkant. Här växer personalen med företaget och det finns möjligheter för dig att göra rollen till din egen och utvecklas i rollen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

  • Stötta fältteknikerna via telefon samt mejl och agera helpdesk för intern personal såväl som kunder för företagets system.
  • Bygga upp företagets kunskapsbank genom dokumentation av arbetet.
  • Ansvara för driftövervakning med åtgärd av företagets system.
  • Ansvara för installation, driftsättning, testning av datorer, kameror och trådlösa nätverk i hårdvaruproduktionen, samt testning av nya versioner av mjukvaran.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Precis som tidigare nämnt befinner sig Wellsec i en tillväxtfas och i den här rollen får du möjligheten att vara med att i högsta grad bidra i denna spännande utvecklingsresa. Här kommer du in och får vara med att bygga upp och ansvara för företagets support-funktion.

Wellsec sitter i dagsläget i Järfälla och har 9 anställda, varav tre stycken arbetar som fälttekniker. Detta är en heltidstjänst med arbetstider mellan 6:30-16:00 med delvis flexibla arbetstider och inleds med en provanställningsperiod på 6 månader. Tjänsten är tänkt att tillsättas så snart som möjligt enligt överenskommelse. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har några års erfarenhet inom IT, kanske från en helpdesk eller övrig supportfunktion. Du har god kännedom om att arbeta i Windows 10,  Windows Server, Office 365 admin och nätverk. Vidare har du även god förståelse för Linux. Du uttrycker dig obehindrat på både svenska och engelska i tal såväl som skrift.

Vi ser gärna att du tidigare varit med och startat upp en helpdesk-funktion, alternativt följt med på ett företags tillväxtresa. Vi ser även gärna att du tidigare varit med och byggt upp företagets kunskapsbank. 

Som person är du strukturerad samt pedagogisk för att effektivt kunna supportera fälttekniker och kunder samt för att bygga upp kunskapsbanken. Du är utvecklingsorienterad och självständig samt drivs av samarbete och bra service.

TNG Group AB

TNG Group AB

Wellsec AB grundades 2008 av Mathias och Anita Esselström med syfte att leverera trygga integrerade säkerhetslösningar för tillträden inom bygg- och fastighetssektorn. Sedan starten har Wellsec levererat ett flertal större avancerade säkerhetssystem till bland annat till Norra Djurgårdsstaden där det planeras för 12 000 nya bostäder och 35 000 nya arbetsplatser.

Wellsec skiljer sig markant från de flesta andra leverantörer av grindlösningar. Vi har personal med lång erfarenhet från säkerhetsbranschen, IT branschen och tillverkningsindustrin. När andra fokuserar på att leverera en pusselbit i kedjan tar vi ett helhetsansvar för funktionen och systemet. Vi knyter ihop hårdvaran med passagesystem, logistiksystem för effektiva flöden, systemövervakning, service etc.

Vi tror också att god kvalitet lönar sig i längden. Vi säljer enbart grindar som är kontrollerade av ett externt kontrollorgan enligt EN 13241-1. Och våra grindar är utvecklade med utgångspunkt att ge kunden en snabb grind med många år av bekymmersfritt användande. På samma sätt väljer vi enbart god kvalitet på andra delkomponenter som styrelektronik och IT utrustning.

Sedan 2016 har vi egen mekanisk verkstad och utför produktion och service i egna lokaler.

Wellsec har egen utveckling av elektronik och mjukvaror.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-11
Linnea Wäringe
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Räkna ut avståndet till jobbet

Kamingatan 6, Järfälla