TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT-tekniker till Wellsec i Stockholm

Wellsec i Stockholm Järfälla söker en IT-tekniker. Bli en del av företagets tillväxtresa, läs mer och sök redan idag!

Brinner du för eget ansvar och utvecklingsmöjligheter? Vill du kombinera dina administrativa styrkor med ditt stora intresse för IT och IT-säkerhet? Till Wellsec i Stockholm Järfälla söker vi dig som vill gå in som en administrativ helpdesk-funktion. Det är en bred roll inom IT som ger dig möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med företaget.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Wellsec är ett innovationsföretag som i dagsläget befinner sig på en tillväxtresa. Här får du möjlighet att vara med och bygga rollen och företagets helpdesk-funktion. Som IT-tekniker på Wellsec kommer du in på ett mindre företag, som trots sin storlek är branschledande med teknik som ligger i framkant. Här växer personalen med företaget och det finns möjligheter för dig att göra rollen till din egen och utvecklas i rollen.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flextid
Flextid

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Precis som tidigare nämnt befinner sig Wellsec i en tillväxtfas och i den här rollen får du möjligheten att vara med att i högsta grad bidra i denna spännande utvecklingsresa. Här kommer du in och får vara med att bygga upp och ansvara för företagets support-funktion.

Wellsec sitter i dagsläget i Järfälla och har 9 anställda, varav tre stycken arbetar som fälttekniker. Detta är en heltidstjänst med arbetstider mellan 6:30-16:00 med delvis flexibla arbetstider och inleds med en provanställningsperiod på 6 månader. Tjänsten är tänkt att tillsättas så snart som möjligt enligt överenskommelse. 

VEM ÄR DU?

Du har några års erfarenhet inom IT, kanske från en helpdesk eller övrig supportfunktion. Du har god kännedom om att arbeta i Windows 10,  Windows Server, Office 365 admin och nätverk. Vidare har du även god förståelse för Linux. Du uttrycker dig obehindrat på både svenska och engelska i tal såväl som skrift.

Vi ser gärna att du tidigare varit med och startat upp en helpdesk-funktion, alternativt följt med på ett företags tillväxtresa. Vi ser även gärna att du tidigare varit med och byggt upp företagets kunskapsbank. 

Som person är du strukturerad samt pedagogisk för att effektivt kunna supportera fälttekniker och kunder samt för att bygga upp kunskapsbanken. Du är utvecklingsorienterad och självständig samt drivs av samarbete och bra service.

Alla lediga jobb