TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT-teknikeruppdrag till kund i Kista, Stockholm

Är du en positiv och serviceinriktad person som är tekniskt intresserad och van att hantera fysisk kringutrustning?

Har du tidigare erfarenhet av att jobba med IT-support och är duktig på hårdvara är det dig vi söker.
Detta är ett konsultuppdrag på tre månader med chans till fast anställning för rätt person. Start omedelbart. Uppdraget är på deltid men kan även bli ett heltidsuppdrag för rätt person.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss kommer du:
• Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
• Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på arbetsplatser med spännande teknik.
• Knipa en plats i vårt nätverk med konsulter inom IT-support. Här får du chans att utbyta erfarenheter men också träffa andra konsulter på olika aktiviteter.
Som konsult på TNG IT Digital är du viktig. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad medarbetare som spelar roll. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din tekniska kunskap, motivation och potential som spelar roll – och inte din ålder, kön, bakgrund, namn eller utseende.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos vår kund i Kista. Självklart är du del av gemenskapen på företaget och har en arbetsledare som hjälper dig, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Flextid
Flextid
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

Som IT-supporttekniker är du en enormt viktig spelare som supporterar medarbetarna med diverse IT relaterade frågor på kontoret.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar
• Installera program och skrivare
• Administrera hårdvara/användare och behörigheter
• Finnas tillgänglig som support
• Ha kontakt med det internationella IT-teamet
Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper och kompetenser då vi söker en konsult som brinner för service och det personliga mötet.

Värt att veta

Tjänsten är ett konsultuppdrag på tre månader som utgår från trevliga lokaler i Kista med start omedelbart. Tjänsten är på deltid och du behöver vara på plats. Du kommer få support och introduktion av det internationella IT-teamet. Då du kommer rapportera till IT-chefen som sitter i Spanien är goda kunskaper i engelska ett krav. Skicka därför in ditt CV på engelska. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som är mycket serviceorienterad med ett genuint intresse att hjälpa till inom IT-relaterade frågor. Du har lätt för att anpassa dig efter olika typer av människor och arbetar proaktivt och självständigt. Vidare ser vi att du är pedagogisk och tålmodig och har förståelse för att medarbetarnas IT-kunskaper ligger på olika nivå.
Vidare ser vi att du som söker har en relevant eftergymnasial utbildning / yrkesutbildning inom IT.
Du behärskar:
• Windows
• Exchange
• Mycket goda kunskaper inom Office365 och Teams
• Beställarkunskap krävs inom nätverk, fiber, routrar, hubbar, switchar mm.

Alla lediga jobb